Τα καυτά φιλιά του προέδρου της Αργεντινής με την ημίγυμνη σύντροφό του

Τα καυτά φιλιά του προέδρου της Αργεντινής με την ημίγυμνη σύντροφό του

Ο νέος, ακροδεξιός πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, έγινε θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα - όχι μόνο για το σχέδιο λιτότητας.

Ο πρόεδρος του Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ήταν παρών στην παράσταση της συντρόφου του, Φατίμα Φλόρεζ, στο Μαρ ντελ Πλάτα και, μπροστά στα μάτια του κοινού, αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί επί σκηνής με την ημίγυμνη φίλη του.

Το βίντεο έγινε viral και τα social media «εξερράγησαν». Ο Χαβιέρ Μιλέι, την τρίτη εβδομάδα της θητείας του ως αρχηγός κράτους, ταξίδεψε στη Μαρ ντελ Πλάτα και παρακολούθησε την παράσταση «Fátima 100%», μια παράσταση στην οποία η Φλόρεζ μιμείται διάφορους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του… προέδρου και συντρόφου της.

Διαβάστε επίσης: Zέλσον Μαρτίνς: Η καθιέρωση στη Σπόρτινγκ, η μεταγραφή στην Ατλέτικο και τα τελευταία χρόνια στη Μονακό (vid)

Πριν από λίγες ημέρες, οι χρήστες της πλατφόρμας X μοιράστηκαν εικόνες σχετικά με μια μίμηση της Φατίμα Φλόρεζ για τον σημερινό σύντροφό της και πρόεδρο της Αργεντινής.

Η Φλόρεζ εμφανίστηκε στη σκηνή και ξεκίνησε το νούμερό της χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικές φράσεις του προέδρου και κινούμενη όπως εκείνος.

Τώρα, τα social media δίκτυα έκαναν viral ένα νέο βίντεο του θεατρικού της έργου – αυτή τη φορά, με την παρουσία του πραγματικού Χαβιέρ Μιλέι.

Ο ίδιος ο Μιλέι είχε πει, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι επρόκειτο να δει την παράσταση της φίλης του αυτή την Τετάρτη, αλλά τελικά αποφάσισε να την αναβάλει για λίγες μέρες και παρακολούθησε την παράσταση της Παρασκευής.

Διαδήλωση κατά του Μιλέι, λίγα μέτρα από το θέατρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ομάδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από το θέατρο «Roxy» στη Μαρ ντελ Πλάτα, όπου ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι πήγε να δει την παράσταση «Fátima 100%» της συντρόφου του, για να διαμαρτυρηθεί κατά του σχεδίου λιτότητας που έχει εξαγγείλει ο νέος, ακροδεξιός αρχηγός του κράτους.

Με μια μεγάλη επιχείρηση ασφαλείας, ο πρόεδρος έφτασε στην Μαρ ντελ Πλάτα και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο, ενώ αργότερα με τον ίδιο τρόπο αναχώρησε για το θέατρο όπου αρκετοί διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κρατώντας κατσαρόλες και τηγάνια.

Ο ίδιος, πάντως, δεν πτοήθηκε και το απέδειξε ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με την Φατίμα Φλόρεζ επί σκηνής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ