«Πουτ@ν@ αμνησία» – Η ιστορία πίσω από το τραγούδι που έχει… γκρεμίσει τα Social Media

«Πουτ@ν@ αμνησία» – Η ιστορία πίσω από το τραγούδι που έχει… γκρεμίσει τα Social Media

Τραγουδάει σχεδόν 30 χρόνια, ωστόσο χρειάστηκαν λίγες ώρες για να γίνει γνωστός σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα

Τι κι αν τραγουδάει επαγγελματικά 30 ολόκληρα χρόνια; Χρειάστηκε μόλις λίγες ώρες για να «γκρεμίσει» το TikTok και μόλις τρεις μέρες για να τον μάθει το πανελλήνιο και… να τραγουδούν όλοι το τραγούδι του.

Κι όχι όλα του τα τραγούδια, αλλά μια συγκεκριμένη ατάκα. Ο λόγος για το «πουτ@ν@ αμνησία», με το τραγούδι να έχει γίνει το απόλυτο viral των ημερών στο δημοφιλέστερο στη νεολαία μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, δημοσιεύουν βίντεο με το σουξέ να παίζει ως χαλί κι εκείνους να τους… λούζουν με κάθε λογής αντικείμενο, προσπαθώντας να αναπαραστήσουν τον τραγουδιστή την ώρα που ερμηνεύει το κομμάτι πάνω στην πίστα νυχτερινού κέντρου και δέχεται… βροχή από πανέρια με γαρίφαλα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο

Δείτε κάποια από τα πιο επιτυχημένα βίντεο στο TikTok

Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία

Ο άνθρωπος που έγινε… viral λίγες ώρες είναι ο Πάρις Ευαγγέλου και βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού για σχεδόν 30.

Ο τραγουδιστής μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για την επιτυχία που ήρθε ξαφνικά και την αγάπη του κόσμου.

«Όλα ξεκίνησαν από την τεράστια αγάπη που μου έχουν οι Ισραηλινοί, τα τελευταία 10 χρόνια τραγουδάω εκεί. Μόνο ελληνικά τραγουδάω, από εκεί έγινα γνωστός. Έχω μάθει και μερικά εβραϊκά αλλά μου έχουν ‘βάλει’ χέρι, μόνο ελληνικά θέλουν να ακούσουν» είπε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, το τραγούδι αρχικά είχε γραφτεί για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος το αρνήθηκε λόγω της λέξης.

«Μου έκανε καλό εμένα αυτό» σημείωσε και στη συνέχεια μίλησε για το πώς έγινε viral το τραγούδι του.

«Έχει πάρει τεράστια έκταση, δεν το πιστεύω. 30 χρόνια τραγουδάω. Το οφείλω στο Ισραήλ αυτό που έχει γίνει» λέει ο ίδιος και υπόσχεται «ωραία πράγματα για το μέλλον».

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Μιλώντας προ εβδομάδων στα Παραπολιτικά είπε πως «σε πληροφορώ ότι το κομμάτι αυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και οκτώ χρόνια σε στίχους Μαρίας Κουφανδριοπούλου και μουσική του Μπάμπη Λιόλη. Από τότε που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ, έγινε σουξέ και μεγάλη επιτυχία, κι εδώ στην Αθήνα, όπου και να το έλεγα, έφευγαν με το τραγούδι στο στόμα. Αφού έγινα λοιπόν γνωστός στο Ισραήλ, τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύω σε μια ταβέρνα στο Μοναστηράκι».

«Με τον πόλεμο, όμως, σταματήσαμε να δουλεύουμε. Τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, είχα κάνει τέσσερις επιτυχημένες sold out συναυλίες στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να βγάλουμε ένα φανταστικό βίντεο να το έχουμε για το ιστορικό μας και το βιογραφικό μας. Οπότε, αφού είχα χρόνο, είπα να ανεβάσω όμορφα στιγμιότυπα από τις συναυλίες. Κατά τις δύο τo βράδυ, που είχα ετοιμάσει την ‘Πουτ@ν@ αμνησία’, το ανέβασα κι έπεσα για ύπνο. Την επόμενη μέρα δεν πίστευα τι είχε γίνει. Έπαθα σοκ με τα μηνύματα και τα views! Μέσα σε τρεις μέρες με ήξερε όλη η Ελλάδα. Έχει γκρεμιστεί το TikTok» συμπλήρωσε.

Πηγή: tanea.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ