Έλενα Τσαβαλιά: Πόσα χρόνια περνάει τον Σεφερλή! Δεν της φαίνεται;

Έλενα Τσαβαλιά: Πόσα χρόνια περνάει τον Σεφερλή! Δεν της φαίνεται;

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά και συμπαθητικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά και συμπαθητικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τη διαφορά ηλικίας τους να αποτελεί ένα ενδιαφέρον στοιχείο της σχέσης τους.

Παρόλο που η Έλενα Τσαβαλιά δεν το δείχνει, είναι πράγματι μεγαλύτερη από τον σύζυγο της και πασίγνωστο ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή.

Ποια η διαφορά ηλικίας που έχει η Έλενα Τσαβαλιά με τον Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική δίπλα στη μεγάλη Ρένα Βλαχοπούλου, γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1964. Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός είναι 59 ετών και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ομορφιά και τη φρεσκάδα της.

Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής, επίσης ηθοποιός και παρουσιαστής, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 και φέτος θα κλείσει τα 55 του χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος από την Έλενα Τσαβαλιά, κάτι που πολλοί θεωρούν ενδιαφέρον και ίσως ασυνήθιστο για τα δεδομένα της showbiz.

Παρά τη διαφορά ηλικίας, το ζευγάρι αποδεικνύει ότι η αγάπη και η αρμονία είναι αυτά που μετρούν περισσότερο, κάνοντας τη σχέση τους παράδειγμα σταθερότητας και αμοιβαίου σεβασμού.

Έλενα Τσαβαλιά

πηγή: tvfreaks.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ