Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του Ατζούν με την Κατερίνα Δαλάκα – «Ακούω διάφορα! Δεν υπάρχει κάτι άλλο εγώ πιστεύω και νομίζω…»

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του Ατζούν με την Κατερίνα Δαλάκα – «Ακούω διάφορα! Δεν υπάρχει κάτι άλλο εγώ πιστεύω και νομίζω…»

«Είναι μία αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα»

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα από την πρεμιέρα του Survivor 2024 με το κοινό και τα πρόσωπα της τηλεόρασης να σχολιάζουν το γεγονός, πως η αθλήτρια έλαβε συμμετοχή για τέταρτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την Τρίτη 9/1 στο Πρωινό, το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει στενή σχέση με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται πια. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει τις πολύ καλές αμοιβές που έχει πάρει η αθλήτρια και το χρηματικό ποσό, που έχει συγκεντρώσει στην τράπεζα.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Το Survivor αισθάνομαι ότι ανήκει στον Ατζούν, στη Δαλάκα και στον Παππά. Η Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά και προς τα επάνω. Εγώ αισθάνθηκα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Ατζούν, που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει. Η φιλία είναι έξω.

Ο Ατζούν θεωρεί ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτης – φίλη του, γιατί ακούω διάφορα άλλα κλπ, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο εγώ πιστεύω και νομίζω. Είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η Δαλάκα είναι μία αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κριτική του για το survivor 2024

«Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα έκανε 21,4% μέσο όρο χθες, χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες, εγώ βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω και άντεξα μία ώρα, έγκωσα. Βαρετό… για Δαλάκα και Παππάς. Οι καινούργιοι παίκτες εμένα δεν μου έκαναν καμία εντύπωση – αίσθηση. Η Αντωνά μου άρεσε σαν κοπέλα και αγωνιστικά.

Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών το Survivor θα κάτσει σε ένα 13 με 15%. Εγώ είδα πάλι βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα έχω βαρεθεί όλα, τα ίδια και τα ίδια.

Ο Παππάς είναι ο παρουσιαστής και ο Λιανός τον ακολουθεί. Έχω να πω, ότι το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής σε αυτού του είδους τις εκπομπές και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, νομίζω ότι το έχει βαρεθεί ήδη. Γνώμη μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ