Η Γουάντα Νάρα μίλησε για την πρώτη της νύχτα πάθους με τον Ικάρντι: «Θυμάμαι τον πόνο που είχα…»

Η Γουάντα Νάρα μίλησε για την πρώτη της νύχτα πάθους με τον Ικάρντι: «Θυμάμαι τον πόνο που είχα…»

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις για το πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι προχώρησε η Γουάντα Νάρα.

Η επιχειρηματίας από την Αργεντινή μίλησε για το ξεκίνημά της με τον Μάουρο Ικάρντι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον συμπατριώτη της ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ.

Η Γουάντα Νάρα έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ήταν η πρώτη της βραδιά πάθους με τον νυν σύζυγό της και πατέρα των δύο κορών της, Φραντσέσκα και Ισαβέλλα.

Διαβάστε επίσης: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι, ελπίζω ότι δεν γίνεται να πάμε χειρότερα»

«Ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Τσακωνόμουν με τον Μάξι Λόπεζ, χωρισμένος, ζούσα στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμουν σε διαφορετικά δωμάτια. Μέσα στην κρίση που κανείς δεν ήξερε, ο Μάουρο ήταν φίλος μου και το ήξερε», ανέφερε.

Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας», ανέφερε η Γουάντα Νάρα.

Παράλληλα, μίλησε για το πώς «έδεσε» τον Ικάρντι κοντά της. «Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά σε νερό και δεν τα βρήκε ποτέ. Επίσης, πήγα σε ένα μαγαζί της Disney και του αγόρασα έναν τεράστιο αρκούδο, τον οποίο γέμισα με το άρωμά μου», είπε η Γουάντα Νάρα, που απέκτησε δύο παιδιά με τον Ικάρντι, πέρα από τα τρία που είχε από τον Μάξι Λόπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ