Αργεντίνος δημοσιογράφος για Γουάντα Νάρα: «Πάσχει από λευχαιμία» (vid)

Αργεντίνος δημοσιογράφος για Γουάντα Νάρα: «Πάσχει από λευχαιμία» (vid)

Την αποκάλυψη πως η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, πάσχει από λευχαιμία, έκανε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Χόρχε Λανάτα.

Η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία.

Αυτή είναι η είδηση που αποκαλύφθηκε από τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Χόρχε Λανάτα και έχει ταράξει τα νερά του παγκόσμιου αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: Μεξικανός δημοσιογράφος στο «10» για Πιζάρο: «Ο καλύτερος παίκτης του Αλμέιδα – Θα είναι μεγάλο δίδυμο με Πινέδα, αν…»

H 36χρονη μάνατζερ και γυναίκα του επιθετικού της Γαλατάσαραϊ, Μάουρο Ικάρντι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα την προηγούμενη Τετάρτη.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, με τα αποτελέσματα νεότερων εξετάσεων που έκανε, να δείχνουν πως πάσχει από λευχαιμία, σύμφωνα με τον Λανάτα.

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος λέει μάλιστα πως έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη πληροφορία, από περισσότερες από μία πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου του δημοσιογράφου, άτομα από το περιβάλλον της Γουάντα Νάρα έχουν ήδη επικοινωνήσει με ιατρικό κέντρο που ειδικεύεται στην περίθαλψη ατόμων που πάσχουν από λευχαιμία, προκειμένου να νοσηλευτεί εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ