«Πικάντινες» μπηχτές Λιάγκα σε Βουλγαράκη: «Έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή, ήσουν μαγκούφα» (vid)

«Πικάντινες» μπηχτές Λιάγκα σε Βουλγαράκη: «Έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή, ήσουν μαγκούφα» (vid)

«Τι κάνεις τα βράδια και αργείς να ξυπνήσεις;»

Συνεχίζει τα υπονοούμενα ο Γιώργος Λιάγκας προς τη συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη, αναφορικά με την έντονα φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μία απολαυστική στιχομυθία είχαν στο «Πρωινό», την Τετάρτη (17/1), ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή μία συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον οποίο εκείνη συνεργάζεται στο ραδιόφωνο.

Διαβάστε επίσης: Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

Το κλίμα ήταν εύθυμο από νωρίς, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει: «Τι κάνεις τα βράδια και αργείς να ξυπνήσεις;», υποστηρίζοντας ότι καθυστερεί στο ραδιόφωνο το τελευταίο διάστημα που ακούγεται έντονα πως είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Την ίδια ώρα, «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες. Ελενίτσα κάνε κάτι να παίξει την Τετάρτη» – «Ντου» Παναθηναϊκών στη Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη

Μεσολάβησαν οι δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να του πλέκει το εγκώμιο για την ευφυΐα και το χιούμορ του, υποστηρίζοντας ότι αξίζει μία θέση στην τηλεόραση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μην το πάρεις προσωπικά».

Η νέα σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση της

Η Ελένη Βουλγαράκη ζήτησε εξηγήσεις από τον παρουσιαστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντάει: «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Δυστυχώς, σας ακούω κι εσάς! Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Που σου έφτιαξα τη ζωή, που έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ήταν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι») και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες… Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

Το υπονοούμενο ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Ελένη Βουλγαράκη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι κοιμάται καλύτερα και είναι ξεκούραστη και τον Γιώργο Λιάγκα να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να κλείνει τη στιχομυθία τους: «Σου γνώρισα τον ύπνο λοιπόν. Καλούς απογόνους με τον ύπνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ