Συμβαίνουν κι αυτά: Έμεινε από βλάβη η Ferrari του Λιούις Χάμιλτον!

Συμβαίνουν κι αυτά: Έμεινε από βλάβη η Ferrari του Λιούις Χάμιλτον!

Aκόμη και το ακριβότερο υπεραυτοκίνητο δεν είναι άτρωτο!

Ο Λιούις Χάμιλτον λατρεύει τα ξεχωριστά αυτοκίνητα και ιδιαίτερα τις Ferrari. Ενώ λοιπόν αποτελεί η Ferrari LaFerrari άπιαστο όνειρο των κοινών θνητών, αυτός όχι μόνον διαθέτει ένα τέτοιο hypercar, αλλά απέκτησε πρόσφατα και ένα δεύτερο.

Ο Βρετανός κατείχε ήδη μία κόκκινη Ferrari LaFerrari Coupe και τώρα πλέον είναι ευτυχής ιδιοκτήτης και μίας λευκής LaFerrari Aperta Cabrio με σκούρες ζάντες και μαύρη οροφή από ανθρακόνημα. Το κόστος του αυτοκινήτου ξεπερνά τα 2,4 εκατ. ευρώ, όμως το συλλεκτικό μοντέλο με 200 μονάδες συνολική παραγωγή εκτιμάται ότι θα έχει –και λόγω της σπανιότητάς του- πολύ υψηλότερη αξία μεταπώλησης στο μέλλον. Ιδιαίτερα αν ο πρώτος ιδιοκτήτης του είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, όπως ο Λιούις Χάμιλτον.

Ωστόσο ακόμη και το ακριβότερο υπεραυτοκίνητο δεν είναι άτρωτο σε βλάβες. Όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο, ο Χάμιλτον κατευθύνεται στο λευκό μοντέλο, που έχει μείνει από άγνωστη αιτία ακινητοποιημένο σε χώρο στάθμευσης του Λος Αντζελες, παίρνει από μέσα το τσαντάκι του και απομακρύνεται, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζεται ένας γερανός, φορτώνει τη LaFerrari και αναχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν το λες και διαφήμιση αυτό το περιστατικό για τη Ferrari.

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ