Κατερίνα Λάσπα: Selfie φωτογραφία με κόκκινο Βινύλ αναστατώνει το διαδίκτυο

Κατερίνα Λάσπα: Selfie φωτογραφία με κόκκινο Βινύλ αναστατώνει το διαδίκτυο

Απίστευτο στυλ και αυτοπεποίθηση από τη λαμπερή Κατερίνα Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα, γνωστή για την ακαταμάχητη παρουσία της, μας παρασύρει για ακόμη μία φορά σε ένα κόσμο άφθονου στυλ και μόδας με την τελευταία selfie στον καθρέφτη που δημοσίευσε στα social media. Φορώντας ένα κόκκινο βινύλ παντελόνι, η Κατερίνα Λάσπα ξεχωρίζει για την θρασύτητα και την φινέτσα που εκπέμπει.

Το εν λόγω παντελόνι, με την λαμπερή και σέξι υφή του, αγκαλιάζει τέλεια το κορμί της και αναδεικνύει την κομψή σιλουέτα της. Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι μια δήλωση αυτοπεποίθησης και δύναμης, κάτι που η Κατερίνα μεταφέρει με κάθε της εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:  Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο (vid)

Στην εικόνα που ανέβασε, η Κατερίνα Λάσπα φαίνεται να ποζάρει αβίαστα μέσα σε έναν χώρο με καθαρές γραμμές και μίνιμαλ διακόσμηση, ενώ το ξύλινο πάτωμα προσθέτει μια ζεστασιά στο καλαίσθητο σκηνικό. Η αντανάκλαση του φωτός στο βινύλ υλικό του παντελονιού της δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση λάμψης, ενώ η μαύρη μπλούζα προσδίδει μια ισορροπία, κάνοντας το κόκκινο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Και όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο όπου υπήρξαν πρόσφατα δημοσιεύματα ότι η Κατερίνα Λάσπα πλέον πορεύεται στη ζωή μόνη της.

πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ