Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο (vid)

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο (vid)

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 21:30 ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ ήρθε στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Ιβηρας στόπερ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 250.000 € για τον δανεισμό του Πορτογάλου σέντερ μπακ, συν 250.000 € σαν μπόνους σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον Ιταλό, στη συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνεται ρήτρα αγοράς: 18 εκατομμύρια για το επόμενο καλοκαίρι.

Μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού, με τους Ερυθρόλευκους να αποκτούν τον σέντερ μπακ, που είχαν θέσει εξ αρχής ως βασικό τους στόχο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. O Καρβαλιάλ γνωρίζει καλά τον Νταβίντ Κάρμο από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα. Φέτος ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ανέφερε: «Ήταν ανακουφιστικό, ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό. Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ