Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ρένια Λουιζίδου – «Την περίοδο του «Καφέ της Χαράς» ο γιός μου…» (vid)

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ρένια Λουιζίδου – «Την περίοδο του «Καφέ της Χαράς» ο γιός μου…» (vid)

Η εξομολόγηση για την άσχημη εμπειρία που βίωσε το παιδί της

Στην εκπομπή «Break» με την Βάσω Λασκαράκη θα βρεθεί αυτή την Κυριακή (28/1) η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις, την πίεση της κοινωνίας προς τη γυναίκα που μεγαλώνει και το σeξ σε μεγαλύτερη ηλικία. Παίρνει θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να αλλάξει σχολείο στον γιο της Βίκτωρα.

Θυμάται την αμήχανη στιγμή που την αναγνώρισαν στο εξωτερικό ενώ έλεγε «φρικτά πράγματα» μπροστά από ένα μαγαζί με εσώρουχα και ένα περιστατικό στη Disneyland που τη συνέδεσε με τον… Γκούφυ.

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τον γιο της και τις έντονες στιγμές που βίωσε στα μαθητικά του χρόνια…

«Το παιδί μου είχε και την ατυχία να περάσει τα χρόνια του δημοτικού την περίοδο που ήταν φουντωμένη η επιτυχία του “Καφέ της Χαράς”, δεν είχε πλάκα γι’ αυτόν. Δεν ξέρω αν εισέπραττε ζήλια ή κριτική, πάντως έπαιζε ρόλο ότι η μαμά ήταν η Χαρά από “Το Καφέ της Χαράς”. Έπαιζε ρόλο και με κακά πράγματα που δεν περίμενες να ακούσεις από αυτούς τους ανθρώπους και απ’ αυτό το περιβάλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ