Τα «πήρε» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Κανένας σελέμπριτι δεν πληρώνει κανονικά, το ίδιο έκανα κι εγώ – Κόπηκαν φιλικές αποδείξεις»

Τα «πήρε» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Κανένας σελέμπριτι δεν πληρώνει κανονικά, το ίδιο έκανα κι εγώ – Κόπηκαν φιλικές αποδείξεις»

«Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, κάποιοι συνεργάτες μου έχουν χάσει τον ύπνο τους»

«Κανένας σελέμπριτι δεν πληρώνει κανονικά, το ίδιο έκανα κι εγώ. Κόπηκαν φιλικές αποδείξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία τα «πήρε» για την εμπλοκή του ονόματός της σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μετά την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την έναρξη έρευνας σχετικά με τον γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναλαμβάνει να απαντήσει σε κάθε αμφιβολία και κατηγορία που αφορούν την εκδήλωση.

Σε μια συνέντευξη που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις, η Ελίζαμπεθ λέει τη δική της άποψη για τα γεγονότα, προειδοποιώντας παράλληλα ότι θα εντοπίσει το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις κατηγορίες που την αφορούν.

«Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή. Μου έχει πει ο δικηγόρος μου να μην χρησιμοποιώ τη λέξη ανταπόδοση, γιατί κάποια από αυτά ήταν διαφήμιση. Ήταν φυσικό και επόμενο λοιπόν όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, δεν είναι κακό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ