Η πόζα της Παπαρίζου που θα σε «στείλει» – Το σουτιέν… αγνοείται (pic)

Η πόζα της Παπαρίζου που θα σε «στείλει» – Το σουτιέν… αγνοείται (pic)

Αναστέναξε το Instagram! Ποζάρει και σε στέλνει στην κόλαση

Απο την πρώτη στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τους Antique το μακρινό 1999 όλοι κατάλαβαν ότι αυτό το πανέμορφο κορίτσι έχει ένα μαγικό άστρο από πάνω της και θα έκανε τεράστια πράγματα.

Όλα αυτά βγήκαν αληθινά και μάλιστα σχετικά σύντομα αφού η πανέμορφη Έλενα 2 χρόνια μετά μας χάριζε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη την τρίτη θέση στην Eurovision. Τα πάντα μόλις είχαν ξεκινήσει και μετά απο αυτή την σημαδιακή εμφάνιση ήρθε μια ακόμα καλύτερη το 2004 με το My Number One όπου η μοναδική Έλενα έφερε την πρώτη θέση στην Ελλάδα με την σόλο εμφάνιση της στον μουσικό διαγωνισμό.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου ανήκει στις πιο όμορφες και σαγηνευτικές γυναίκες τραγουδίστριες. Η σκηνική της παρουσία είναι πάντα τόσο προσεγμένη και καταπληκτική, σχεδόν αλάνθαστη.

Η φωνή της όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα καλύτερη, όπως και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, που σε τρελαίνει!

Οι αμέτρητοι θαυμαστές της την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα μαθαίνουν τα νέα σχετικά με την ίδια ή τα τραγούδια της.

Δείτε την σε μια αξέχαστη εμφάνιση στο The Voice, που σίγουρα θα θυμάστε για πολύ καιρό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ