Ιωάννινα: Δεκάδες Ferrari κατέκλυσαν την πόλη (vid+pics)

Ιωάννινα: Δεκάδες Ferrari κατέκλυσαν την πόλη (vid+pics)

Το πλέον δημοφιλές Ferrari Club της Ιταλίας βρίσκεται για ένα διήμερο στην Ήπειρο.

Το «Κόκκινο Πάθος», πλημμύρισε το κέντρο των Ιωαννίνων το μεσημέρι. Το πλέον δημοφιλές Ferrari Club της Ιταλίας, το «Passione Rossa» με δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, βρίσκεται για ένα διήμερο στην Ήπειρο, και θα συνεχίσει αύριο στην Κέρκυρα.

«Είναι ένα υπέροχο μέρος η Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε ο πρόεδρος του Club, αλλά και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φαμπιο Μπαρόνε. Σε μία σύντομη συνομιλία με τον οδηγό που προκαλεί δέος με τις επιδόσεις του, μας αναφέρει πως από μικρός είχε την τύχη να γνωρίσει την Ferrrari και θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την Ιταλία.

Ο Μπαρόνε αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου την πρώτη φορά σε διαδρομή στα Καρπαθια όρη στη Ρουμανία και την δεύτερη στην Κίνα. Τώρα, όπως λέει προετοιμάζεται για τον αγώνα στο Μαρόκο και μας μεταφέρει πως βιώνει τις στιγμές στην οδήγηση: «Τα συναισθήματα στο τιμόνι είναι πολλά. Φόβος, τρέλα… Πρέπει το μυαλό να έχει αδειάσει από σκέψεις. Να λειτουργεί μόνο η καρδιά… Είναι σαν να βρίσκεσαι στο στόμα του λύκου».

«Θέλουμε το κοινό να γνωρίσει το θρύλο της Ferrari», λέει ο διοργανωτής της εκδήλωσης Πάολο Μελισσανο και εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι στην πλατεία της πόλης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα κόκκινα και μαύρα «σουπερ» ιταλικά αυτοκίνητα, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή E-Radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ