«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»: Το νέο βίντεο όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη με την Άντζελα Δημητρίου

«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»: Το νέο βίντεο όλο νόημα της Όλγας Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη με την Άντζελα Δημητρίου

«Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου»

«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου»: ανέφερε σε νέο βίντεο όλο νόημα η Όλγα Κιουρτσάκη μετά τη ρήξη με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

Όπως έγινε γνωστό, μητέρα και κόρη είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος έκανε την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, να επιστρέψουν νωρίτερα στην Ελλάδα, όσο η Άντζελα Δημητρίου βρισκόταν στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της περιοδείας της.

Όπως τόνισε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης».

Τόσο η Άντζελα Δημητρίου, όσο και η Όλγα Κιουρτσάκη δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη ρήξη τους.

Η κόρη της τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες της στο Tik Tok με μια φωνή να λέει: : «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου».

@olgadkiourtsaki #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #γιαεσας #fy #fyp #foryoupage #φιλοιτικτοκ #scorpio_love #fypシ #foryourpage ♬ original sound – BISDAK2607

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ