«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να…»

«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να…»

Η απάντηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για την φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «έσπασε» τη σιωπή της για την φημολογούμενη σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «I Love ΣουΚου».

Παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με την ίδια να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει έκτοτε ενώ απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την ενασχόλησή της με την μουσική, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης: Φώτης Λώσης: Ο «άγνωστος» γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, τα 15 χρόνια σχέσης με την Όλγα Κιουρτσάκη, η ρήξη με την τραγουδίστρια και το επάγγελμα

«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Θοδωρή Μαραντίνη
«Είναι δύσκολο. Έχω βρει ισσοροπίες. Βασική μου μέριμνα είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά Έχει σημασία να είσαι παρών», είπε αρχικά για τη ζωή της ως χωρισμένη μητέρα.

Ο δημοσιογράφος τότε της ανέφερε πως πέρυσι τέτοια εποχή είχαν κάνει ξανά συνέντευξη, με την ίδια να του έχει αποκαλύψει το διαζύγιο, ζητώντας να μείνει μεταξύ τους. Τότε εκείνος την ρώτησε τι έχει αλλάξει από τότε: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά ακόμα κάποια πράγματα παίρνουν βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα», απάντησε.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τη «νέα της σχέση», δήλωσε: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ. Είναι βαρετό. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά. Θα ήθελα όταν γράφει κάποιος κάτι για μένα να με ρωτάει γιατί έχω και δύο παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ