«Παραλήρημα» Τερλέγκα για ομοφυλόφιλους: «Δεν γουστάρω να τον π…νει ο γιος μου» (Vid)

«Παραλήρημα» Τερλέγκα για ομοφυλόφιλους: «Δεν γουστάρω να τον π…νει ο γιος μου» (Vid)

Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βασίλης Τερλέγκας: Ο τραγουδιστής έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα των ημερών με τους ομοφυλόφιλους εδώ και πολύ καιρό…

Το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που κατέβασε προς ψήφιση η Νέα Δημοκρατία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από 176 βουλευτές. «Όχι» ψήφισαν 76 και δύο επέλεξαν «παρών» ενώ 46 ήταν οι αποχές.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ: «Είναι τεράστια ευκαιρία το Κύπελλο και δεν την παίρνουμε αψήφιστα» (vid)

Οι απώλειες της Νέας Δημοκρατίας ήταν σημαντικές αλλά λιγότερες του αναμενόμενου. 20 γαλάζιοι- μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς- ψήφισα όχι, ενώ 31 απείχαν. Στον ΣΥΡΙΖΑ απείχε από την ψηφοφορία ο Παύλος Πολάκης (αν και υπήρχε κομματική πειθαρχία), ενώ η κ. Κασιμάτη ψήφισε παρών. Και στο ΠΑΣΟΚ υπήρξαν απώλειες, αφού 11 βουλευτές απείχαν.

Πλην του κυβερνώντος κόμματος το στηρίζουν και τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης: ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, ΠΑΣΟΚ, Πλεύση Ελευθερίας, σε αντίθεση με την Ελληνική Λύση, τη Νίκη και τους Σπαρτιάτες.

Η Ελλάδα έγινε η 16η χώρα της ΕΕ και η πρώτη ορθόδοξη, στην οποία αναγνωρίζεται η ισότητα στο πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία.

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους και… ελεύθερους και άλλους τους εξόργισε με συνέπεια να γράφουν «οχετούς» στα social media. Άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που έχουν μιλήσει δημόσια κατά τον… gay ακόμα αν είναι διάσημοι. Τρανό παράδειγμα ο Τερλέγκας!

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Βασίλης Τερλέγκας και είχε προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις!

«Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι…ει ο γιος μου»!

Λίγο καιρό πάντως και μετά τις αντιδράσεις, δήλωσε μετανιωμένος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ