Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος στη Σοφία Αλιμπέρτη – Τα πλάνα από τη βραδινή της έξοδο

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος στη Σοφία Αλιμπέρτη – Τα πλάνα από τη βραδινή της έξοδο

Παρά το διαζύγιο το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τραγούδι στη μητέρα των παιδιών του. Άλλωστε κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, καθώς το πρώην ζευγάρι μετά το διαζύγιο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky. Με την ευκαιρία, δείτε τη throwback φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος του Γιάννη Πάριου από τον γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη το 1986.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε με τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε από σκηνής την «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη καθώς τραγούδησε κομμάτια που έχουν γράψει μαζί.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ