Το παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του» – Η εξομολόγηση για τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά (vid)

Το παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του» – Η εξομολόγηση για τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά (vid)

Η τρυφερή αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Μία δημόσια εξομολόγηση έκανε η Φαίη Σκορδά, όσον αφορά τα πλατωνικά αισθήματα που τρέφει για τον Σωτήρη Τσαφούλια, μετά από δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κοιτούσε με θαυμασμό τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», όταν προβλήθηκε το βίντεο όπου εκείνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής απαντώντας για το θέμα της μήνυσης στον Πάνο Βλάχο. «Δεν είμαι ενημερωμένος για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Ακολούθως, η Φαίη Σκορδά εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής: «Θα μπορούσα αυτόν τον άνθρωπο να τον βλέπω, να τον ακούω για ώρες. Νομίζω ότι πλατωνικά, είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Από τον τρόπο που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι κάτι παραπάνω ή να αιτιολογώ συναισθηματικές σκέψεις δικές μου που δεν κατάφερα ποτέ να τις αιτιολογήσω με τη λογική, με τη σκέψη, με τα λόγια».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ