Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Υπάρχουν στοιχεία…»

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Υπάρχουν στοιχεία…»

Τι αποκάλυψε η συνήγορος του ηθοποιού;

Στο εφετείο για δύο υποθέσεις θα καθίσει στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πριν από μερικούς μήνες, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού στο δικαστήριο και έκτοτε, οι εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Διαβάστε επίσης: Το 20ήμερο «φωτιά» του Ολυμπιακού που κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη. Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η καταγγέλλουσα οδήγησε με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για την έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές. Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους , η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα που ο κ. Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ