Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη (vid)

Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη (vid)

Το βίντεο που ανέβασε στα social media με γάζες στο πρόσωπο

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μια χειρουργική επέμβαση στη μύτη, όπως η instagrammer δημοσίευσε στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο, με την ίδια να βρίσκεται στο κρεβάτι της κλινικής όπου έκανε την επέμβαση, με γάζες στην περιοχή στη μύτης της.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά στους «16» του Youth League: Η τάξη του Τσιμίκα και του Ανδρούτσου που έχασε στα πέναλτι…

Δείτε το βίντεο:

Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν η επέμβαση έγινε για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους.

Πριν από καιρό πάντως, η instagrammer είχε παραδεχτεί μέσω TikTok, ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ξανακάνω πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια περίοδο, είχε αναρτήσει και ένα ακόμη κλιπ στο προφίλ της, χρησιμοποιώντας φίλτρο ποθ δείχνει την «ιδανική μύτη» στο πρόσωπό της.

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη – «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την διπλή επέμβαση που θέλει να κάνει. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογράφιση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα στη μπανιέρα.

Η γνωστή influencer, όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν μετά τη γέννηση του γιου της, θέλει να κάνει επέμβαση στο στήθος της προκειμένου να το τονίσει, ενώ για πρώτη φορά αναφέρει πως θέλει να “ξαναφτιάξει” τη μύτη της, αφού το αρχικό χειρουργείο που έκανε πριν από 9 χρόνια δεν της πρόσφερε το αποτέλεσμα που είχε φανταστεί.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε στο instagram πως θα ήθελε να φτιάξει το στήθος και τη μύτη της με ένα χειρουργείο, κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβεί, όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της.

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη  - «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», αναφέρει σε νέο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ δεν έκρυψε το άγχος της για τη διαδικασία να μπει στο χειρουργείο: «Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιo με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού που δεν ήξερε κανείς

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκαν στο πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους και αποκάλυψαν τι συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού, που δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρώτο ραντεβού του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την γνωστή influencer δόθηκε μέσω smartphone. Ναι, καλά διαβάσατε! Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη για τη δουλειά της.

«Γνωριζόμασταν κοινωνικά, αλλά μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων και Instagram» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ