Σε δύσκολη θέση η χήρα του Γιώργου Τράγκα: «Η κόντρα με τον γιο πρόκειται να συνεχιστεί μετά το…»

Σε δύσκολη θέση η χήρα του Γιώργου Τράγκα: «Η κόντρα με τον γιο πρόκειται να συνεχιστεί μετά το…»

«Υπήρχε μία θετική εξέλιξη υπέρ του...»

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος γύρω από την διαθήκη του, η οποία οδήγησε σε κόντρα την χήρα του, Μαρία Καρρά, με τον γιο του Γιάννη. Μέχρι στιγμής, νικητής της υπόθεσης φαίνεται πως βγαίνει ο δεύτερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου προχώρησε στην έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία υποχρεώνεται ο συνεκτελεστής της διαθήκης, ο Ελβετός δικηγόρος που είχε ορίσει η χήρα του δημοσιογράφου, να μην προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή ή άλλη ενέργεια σχετιζόμενη με την διαχείριση της περιουσίας του, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ίδιο να κάνει πληρωμές εφόσον αυτές αφορούν επείγουσες υποχρεώσεις της κληρονομιάς, είναι προς όφελος της και έχουν έγκριση του δεύτερου συνεκτελεστή.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη δίκη του γιου του Γιώργου Τράγκα ενάντια στη χήρα του

«Υπήρχε μία θετική εξέλιξη υπέρ του γιου του, καθώς κέρδισε τα προσωρινά μέτρα και ο Ελβετός δικηγόρος της χήρας δεν θα ξαναπληρωθεί από την κληρονομιά. Καμία πληρωμή από την κληρονομιά δεν πρόκειται να γίνεται από εδώ και πέρα χωρίς έγγραφη έγκριση από τον Έλληνα συμβολαιογράφο.

Η κόντρα αυτή πρόκειται να συνεχιστεί, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφωνία μεταξύ της χήρας του Γιώργου Τράγκα και του γιου του, σχετικά με τα ακίνητα. Ποια ακίνητα από την Αμερική, δηλαδή, θα συμπεριληφθούν στην κληρονομιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφους του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χήρα δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στην κληρονομιά κανένα ακίνητο των ΗΠΑ, πέρα από το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Olympic Tower, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον γιο του Γιώργου Τράγκα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ