Ανατροπή-βόμβα με την περιουσία Τράγκα – «Εξαφανίστηκαν» εκατομμύρια – Ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα!

Ανατροπή-βόμβα με την περιουσία Τράγκα – «Εξαφανίστηκαν» εκατομμύρια – Ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα!

Εξελίξεις στην υπόθεση της διαθήκης του Γιώργου Τράγκα.

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, πριν κληθούν οι συγγενείς του δημοσιογράφου να δουν την απογραφή της περιουσίας του, είχε φτάσει στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η Μαρία Καρρά, χήρα του εκδότη δεν είχε δηλώσει στα πόθεν έσχες της, την δεκαετία 2012-2022, εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα η σύζυγος Τράγκα απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Ο συνήγορος της κυρίας Καρρά, Θέοδωρος Μαντάς, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», παραδέχθηκε πως ακόμα βρισκόμαστε στη διαδικασία διέρευνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης, όμως ξεκαθάρισε πως θα έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, στη συνέχεια προέβη και σε μία αποκάλυψη βόμβα: «Το λέμε και πρώτη φορά, ότι τα ποσά για τα οποία ελέγχεται και ερευνάται στη διαδικασία της κύριας ανάκρισης η κυρία Καρρά, είναι εντελώς διαφορετικά, πολύ πολύ πολύ διαφορετικά και μικρότερα από αυτά που είχαν κυκλοφορήσει.

Σας το διαβεβαιώνω αυτό. Τα ακίνητα στο σύνολό τους παραμένουν δεσμευμένα και η προθεσμία πηγαίνει παράλληλα με την διερεύνηση. Επίσης, η πλευρά της κυρίας Καρρά είναι σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές. Τα ακίνητα είναι δεσμευμένα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε εξέλιξη»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ