Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα: «Κατέρρευσε» η περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση στα χέρια της Αθηνάς

Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα: «Κατέρρευσε» η περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση στα χέρια της Αθηνάς

Η πραγματική κατάσταση της χρυσής κληρονόμου.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως δεν έχει διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία του παππού της, Αριστοτέλη, αποτελώντας τη μόνη απόγονο, που απέμεινε.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το μέγεθος της περιουσίας της χρυσής κληρονόμου εκτιμάται στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά φαίνεται να συρρικνώνεται σε σημαντικό βαθμό. Η Αθηνά Ωνάση «ροκανίζει» την περιουσία του μεγιστάνα παππού της

Τα ακριβά της γούστα και χόμπι, όπως η ιππασία, οι λάθος επενδύσεις, το ότι λέγεται πως κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια και έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο, για να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, είναι μερικοί από τους λόγους που η περιουσία της έχει συρρικνωθεί.

Το σημερινό ύψος της περιουσίας

Μάλιστα, σήμερα, η περιουσία θεωρείται ότι έχει πέσει στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2010 και μετά, η Αθηνά Ωνάση πουλάει την περιουσία της, ενώ κανείς δε γνωρίζει πού ζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο από τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, ενώ σπάνια επισκέπτεται την Ελλάδα

Πριν μερικούς μήνες, ο πρώην σύζυγός της απέκτησε το τρίτο του παιδί, ενώ η ίδια φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον, επίσης, ιππέα, Αλμπέρτο Ζόρζι.

Βρέθηκε η «εξαφανισμένη» Αθηνά Ωνάση – Η νέα ζωή σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, η κυοφορία και η ανανεωμένη της εικόνα

Λίγες μέρες πριν σβήσει τα κεράκια για τα 40 χρόνια της, η εξαφάνισή της από παντού ήταν ένα μεγάλο θέμα που απασχολούσε τον Τύπο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ όσοι έχουν προσπαθήσει να την εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει. Που χάθηκε επιτέλους η Αθηνά Ωνάση; Άνοιξε η γη και την κατάπιε; Όχι βέβαια…

Η κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, που την επόμενη Δευτέρα 29/1 κλείνει τα σαράντα, δηλώνει εξαφανισμένη και πολλοί υποστηρίζουν ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, το κάνει γιατί έχει σοβαρούς λόγους… Εξάλλου έχουν περάσει περισσότερο από 6 μήνες μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα που μιλούσαν για το ίδιο θέμα, την άφαντη Αθηνά Ωνάση.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον της είχε κλειστά τα χαρτιά του για τις αποκλειστικές φήμες εγκυμοσύνης της, που ανέφεραν site της Βραζιλίας και ενισχύονταν ακόμα περισσότερο αφού για πρώτη φορά δεν παρευρέθηκε και δεν συμμετείχε στο Παρίσι, ούτε στο φημισμένο τουρνουά της Longines, Paris Eiffel Jumping, τον περασμένο Ιούνιο όπως συνήθιζε.

Ανέκαθεν η Αθηνά Ωνάση ήταν κλειστός χαρακτήρας που δεν της άρεσε η δημοσιότητα. Δεν ήταν ποτέ αγενής με τους παπαράτσι, αλλά τους απέφευγε συστηματικά και αρνιόταν πάντα να χαμογελάσει στον φακό, “σχεδόν ποτέ” θα συμπληρώναμε εμείς… Η Αθηνά “της σιωπής” όπως την λένε τα media, επειδή εκείνη επιμένει εδώ και δεκαετίες να μην δίνει συνέντευξη, έχει μάθει να ζει σε έναν γυάλινο κόσμο δικό της, μακριά από φίλους και με ελάχιστους γνωστούς και ενώ κάποια άλλη στην θέση της θα δήλωνε ευτυχής, εκείνη ζει απομονωμένη… Λένε πως εδώ και μερικούς μήνες ζει σε μια μεγάλη φάρμα στην Ολλανδία μαζί με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Ζόρζι, ένα νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ζωή της που την κάνει επιτέλους να χαμογελά.

Η 40χρονη Αθηνά, μετά την τραυματική κατάληξη του γάμου της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό της και ζούσε το περισσότερο διάστημα μόνη της γιατί έχει πολλές φοβίες. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι οι φοβίες της αυτές ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ήθελε να κάνει παιδί, επηρεασμένη από τους ξαφνικούς θανάτους τής μητέρας της Χριστίνας και του θείου της Αλέξανδρου. Μοναδική της διασκέδαση τα άλογα και η ιππασία.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ