Γυρίζει το παιχνίδι ο Κώστας Τσουρός για Καινούργιου-Μπάρκα: «Δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φιλές»

Γυρίζει το παιχνίδι ο Κώστας Τσουρός για Καινούργιου-Μπάρκα: «Δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φιλές»

«Αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια την Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s Time»

Ατελείωτο μελάνι έχει χυθεί για τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τη συνακόλουθη κόντρα της πρώτης με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3), ο Κώστας Τσουρός, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, λέγοντας πως ο ίδιος δεν είχε δει ποτέ τις δυο γυναίκες να κάνουν παρέα.

«Λένε όλοι για τη Δανάη, ότι ήταν φίλη με την Κατερίνα και “πήρε” τον πρώην σύντροφό της. Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες η Δανάη με την Κατερίνα. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με τη Δανάη, δεν την έχω ακούσει να μου λέει ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες.

Τα είδα κι εγώ τα stories αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ήταν κάποια story πριν χρόνια που είχε πάει η Δανάη στο J2US λόγω της μητέρας της και η Κατερίνα, γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής της, και όπως ξέρετε σε αυτόν τον χώρο, όλοι σαλιαρίζουν μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια την Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s Time. Tότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι φίλες;», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ