Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «σπάει» τη σιωπή του μετά τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «σπάει» τη σιωπή του μετά τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον

Τι απαντά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μετά την τρέλα με τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον.

Με τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον να έχουν πάρει φωτιά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα και την «εξαφάνισή» της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσπασε τη σιωπή του.

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας επικεντρώνεται στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αναφορά έρχεται μετά την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Ήταν μια αμερικανική ιστοσελίδα που δημοσίευσε φωτογραφίες της ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της Κάρολ.

Αν και οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω ενημερώσεις για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον λόγω ιατρικού απορρήτου, οι βασιλικοί βοηθοί επέμειναν ότι τα πάει καλά.

Η έκκληση για την Κέιτ Μίντλετον

Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για δύο μήνες καθώς αναρρώνει.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν από το TMZ, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε έκκληση για να μπορέσει να αναρρώσει ιδιωτικά.

«Η εστίασή του είναι στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είπε εκπρόσωπος του παλατιού και ενώ εντείνεται η πίεση που ζητά διαφάνεια σχετικά με την κατάσταση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η απάντηση έρχεται μετά την τρέλα που επικρατεί στο διαδίκτυο και ενώ συνεχίζουν να κυκλοφορούν θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Τα σενάρια άρχισαν να κυκλοφορούν μετά την ξαφνική απόσυρη της τελευταίας στιγμής του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του και όλοι συνέδεσαν την απόφασή του με την Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσαν μια σειρά από θεωρίες σχετικά με την απουσία της Κέιτ Μίντλετον, με κάποιους να αναφέρουν ότι μπορεί να βρίσκεται σε κώμα, να έχει κάνει επέμβαση ανόρθωσης γλουτών ή και να είχε ένα άσχημο κούρεμα και κρύβεται μέχρι να διορθωθεί.

Οι βοηθοί της βασιλικής οικογένειας επέμειναν πως ήταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να παρέχουν σχολιασμό για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και πως παρέχουν μόνο σημαντικές ενημέρωσεις.

«Προφανώς έχουμε δει την τρέλα των social media και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική μας. Υπήρξαν πολλά στα social media, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ζητά από το κοινό να το σεβαστεί», υπογράμμισαν σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους.

Ήταν τη Δευτέρα που η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε για πρώτη φορά δημόσια από τότε που γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Sandringham με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ