Αμύθητη περιουσία και στην άσφαλτο για τον Γιώργο Τράγκα: Αυτά είναι τα πανάκριβα supercars που βγαίνουν προς πώληση (video)

Αμύθητη περιουσία και στην άσφαλτο για τον Γιώργο Τράγκα: Αυτά είναι τα πανάκριβα supercars που βγαίνουν προς πώληση (video)

Τα πουλάει η Μαρία Καρρά, στην οποία και ανήκουν πλέον

Νέες εξελίξεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ να βγαίνουν προς πώληση από την Μαρία Καρρά.

Τρία dream cars ή αυτοκίνητα του ονείρου όπως τα αποκαλούμε στα ελληνικά φέρονται να είναι η αδυναμία της Μαρίας Καρρά, χήρας του Γιώργου Τράγκα η οποία βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στη Νίκαια της Γαλλίας. Τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται στην Κυανή Ακτή και το ένα στο Μονακό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκαν στον Γιώργο Τράγκα και πλέον τα έχει η Μαρία Καρρά.

Τα πανάκριβα supercars που του ανήκαν:

Σε δύσκολη θέση η χήρα του Γιώργου Τράγκα: «Η κόντρα με τον γιο πρόκειται να συνεχιστεί μετά το…»
Μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος γύρω από την διαθήκη του, η οποία οδήγησε σε κόντρα την χήρα του, Μαρία Καρρά, με τον γιο του Γιάννη. Μέχρι στιγμής, νικητής της υπόθεσης φαίνεται πως βγαίνει ο δεύτερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου προχώρησε στην έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία υποχρεώνεται ο συνεκτελεστής της διαθήκης, ο Ελβετός δικηγόρος που είχε ορίσει η χήρα του δημοσιογράφου, να μην προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή ή άλλη ενέργεια σχετιζόμενη με την διαχείριση της περιουσίας του, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ίδιο να κάνει πληρωμές εφόσον αυτές αφορούν επείγουσες υποχρεώσεις της κληρονομιάς, είναι προς όφελος της και έχουν έγκριση του δεύτερου συνεκτελεστή.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη δίκη του γιου του Γιώργου Τράγκα ενάντια στη χήρα του
«Υπήρχε μία θετική εξέλιξη υπέρ του γιου του, καθώς κέρδισε τα προσωρινά μέτρα και ο Ελβετός δικηγόρος της χήρας δεν θα ξαναπληρωθεί από την κληρονομιά. Καμία πληρωμή από την κληρονομιά δεν πρόκειται να γίνεται από εδώ και πέρα χωρίς έγγραφη έγκριση από τον Έλληνα συμβολαιογράφο.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ