«Σταύρωσε» Λιάγκα-Καινούργιου ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μιλάμε για μετρ της κιτρινίλας, δε θα με εκφοβίζει εμένα…»

«Σταύρωσε» Λιάγκα-Καινούργιου ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μιλάμε για μετρ της κιτρινίλας, δε θα με εκφοβίζει εμένα…»

«Είναι δυνατόν δύο γυναίκες να μιλάνε για...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με νέο Podcast στο Newsbreak.gr και έδωσε σκληρή απάντηση τόσο στον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο χαρακτήρισε ως «μετρ της κιτρινίλας» αλλά και στην Κατερίνα Καινούργιου, την οποία κάλεσε προσωπικά στην εκπομπή του.

«Δεν την πιάνω την κότα να την ξεπουπουλιάσω. Την έχω πάρει την κότα μέσα και μπήκαν μέσα και τα άλλα τα κοτέτσια. Πήρε τη σημαία, το προϊόν ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσομπόλα, ναι.

Διαβάστε επίσης: O κακός χαμός στην Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι άλλοι τέσσερις παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας

Έγινε και ΚΤΕΟ του χιούμορ ο Λιάγκας. Θα περνάμε από έλεγχο, αφού ξεκίνησε από ένα δελτίο κατινιάς στο Star, αναδείχθηκε σε μετρ της κιτρινίλας και έχει φτάσει στο σημείο του ίκτερου» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, ο ίδιος απάντησε μέσα από το podcast του: «Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση.

Το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»:

Από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε».

«Είναι δυνατόν δύο γυναίκες να μιλάνε για τα προσωπικά τους και η μία γυναίκα να θεωρεί αποκλειστικό της δικαίωμα έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα πριν έναν χρόνο; Αν έχει πρόβλημα η Καινούργιου την καλώ εδώ, όποτε θέλει να έρθει να της τα πω εδώ, αν φοβάται να τα ακούσει και να μου απαντήσει. Αλλά μόνο την Κατερίνα καλώ» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ