Μόνο έτσι θα συγχωρούσαν οι Βρετανοί τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Μόνο έτσι θα συγχωρούσαν οι Βρετανοί τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Οι Βρετανοί πολίτες φέρονται πρόθυμοι να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι Βρετανοί πολίτες φέρονται πρόθυμοι να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα συγχωρούνταν από το βρετανικό κοινό αν επέστρεφαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με βασιλικό σχολιαστή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν δει τη δημοτικότητά τους να κατρακυλά σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τα χρόνια και κυρίως από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο παρουσιαστής του GB News Peter Andre είπε ότι θα ωφελούσε πολύ το να δείξουν μεταμέλεια.

«Αν κάποιος δείξει το σωστό είδος μεταμέλειας και είναι πρόθυμος να πει ‘τα θαλάσσωσα’ θα γίνουν αξιόπιστοι. Απλώς δεν νομίζω ότι το βλέπεις πολύ αυτό.

Οι Βρετανοί είναι αρκετά ενοχλημένοι με τον πρίγκιπα Χάρι αυτή τη στιγμή. Αν επιστρέψει και ζητήσει συγγνώμη, νομίζω ότι το βρετανικό κοινό θα το κάνει. Αυτό είναι το όμορφο σε αυτή τη χώρα».

Οργιάζουν οι φήμες για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Ο νέος τους γκουρού δημοσίων σχέσεων φέρεται να είναι υπεύθυνος των βρετανικών και ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης και θα δίνει αναφορά στην ομάδα δημοσίων σχέσεων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η τελευταία κίνηση του ζευγαριού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένιωσαν ότι χρειάζονται έναν υπάλληλο στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την εντυπωσιακή τους αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια.

Πιστεύεται ότι αντανακλά τον αυξανόμενο φόρτο εργασίας τους, καθώς αυξάνουν τα προφίλ τους και τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με αναφορές.

Στο μεταξύ, ένας γνώστης προειδοποίησε ότι πολλοί άνθρωποι δημοσίων σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από φόβο ότι το ζευγάρι μπορεί να μην ακούσει τις συμβουλές τους.

«Η βασιλική οικογένεια δείχνει με περιορισμένο προσωπικό και αρκετά ηλικιωμένη. Οι Σάσεξ έχουν πρόβλημα δημοτικότητας και μπορούν να δουν ότι υπάρχει μια ευκαιρία να παρέμβουν για να καλύψουν ένα κενό με τη δική τους δουλειά.

Έχουν αυξηθεί επίσης οι φήμες πως ο πρίγκιπας Χάρι θα ήθελε να εκτελέσει ξανά καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του βασιλιά Καρόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ