«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι διεμφυλική γυναίκα» -Συγκλονίζει η ιστορία της Νικολίνας (pics, vid)

«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι διεμφυλική γυναίκα» -Συγκλονίζει η ιστορία της Νικολίνας (pics, vid)

Σε ηλικία 12 ετών η παίκτρια του My Style Rocks ξεκίνησε διαδικασία φυλομετάβασης - «Αν δεν είχα την οικογένεια δίπλα μου, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

Λυτρωτική ήταν η εξομολόγηση της Νικολίνας, γνωστή από τη συμμετοχή σε ριάλιτι μόδας, η οποία αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική γυναίκα, καθώς σε ηλικία 12 ετών έκανε φυλομετάβαση.

Ήταν μόλις 11 ετών όταν αντιλήφθηκε πως δεν ανήκει στο σώμα στο οποίο γεννήθηκε και με τη στήριξη της οικογένειάς της που στάθηκε δίπλα της, αλλά και με τη βοήθεια μιας ομάδας ειδικών γιατρών, ξεκίνησε τη διαδικασία φυλομετάβασης.

Διαβάστε επίσης: Σκληρά λόγια στο Ρέντη από Μεντιλίμπαρ και παίκτες – Η αντίδραση, η Μακάμπι, η διακοπή και η κουβέντα στο γήπεδο

Η Νικολίνα έκανε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια και συγκίνησε όσους άκουσαν την ιστορία της  -«Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας, είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα»

Η εξομολόγηση έγινε στο πλαίσιο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, όπου οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κάνουν αναδρομή στο παρελθόν και στα παιδικά τους χρόνια. Η πιο ξεχωριστή ιστορία ήταν η δική της, η οποία καθήλωσε τις συμπαίκτριες, τους κριτές και τους τηλεθεατές.

Η ιστορία της Νικολινας συγκλόνισε

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, η οποία ξεκινάει όταν ήμουν 11 χρονών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Είμαι δηλαδή μια διεμφυλική γυναίκα. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 χρονών, όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματά με τους γονείς μου και με την στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά και τη βοήθεια των ειδικών κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου».

Με αυτή την εξομολόγηση η παίκτρια του My Style Rocks θέλει να εμπνεύσει και άλλα άτομα που παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικήσυν τα όνειρά τους

Στη συνέχεια η παίκτρια αναφέρθηκε στο λόγο που την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη, λέγοντας πως θα ήθελε να εμπνεύσει και άλλα άτομα τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους και να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο.

Η Νικολίνα ως παιδί

Η Νικολίνα σήμερα που διαγωνίζεται στο My Style Rocks

Η Νικολίνα μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να περάσει το δικό της μήνυμα ως ένα άτομο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε μια εποχή μεγάλης κοινωνικής αλλαγής στην Ελλάδα και το My style Rocks είναι η πλατφόρμα για να περάσει το μήνυμα της.

Σήμερα, είναι ευτυχισμένη και δηλώνει υπερήφανη για την διαδρομή της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς την στήριξη των γονιών της. «Νιώθω ότι έχω κερδίσει το λαχείο με την οικογένεια που έχω» είπε ολοκληρώνοντας και δήλωσε πως αν δεν είχε την οικογένειά της στο πλευρό της δεν θα ήταν ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ