Ευρυδίκη για χωρισμό από Θεοφάνους: «Μετά το διαζύγιο έκανε μεγάλη οικογένεια, εγώ δεν μπορούσα να του το προσφέρω» (vid)

Ευρυδίκη για χωρισμό από Θεοφάνους: «Μετά το διαζύγιο έκανε μεγάλη οικογένεια, εγώ δεν μπορούσα να του το προσφέρω» (vid)

«Το ότι έκανε και άλλα παιδιά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Ευρυδίκη, όπου παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη, αναφερόμενη και στον Γιώργο Θεοφάνους.

Οι δύο καλλιτέχνες δε συνέχισαν μαζί στη ζωή, αλλά ο γιος τους θα τους δένει για πάντα. Η τραγουδίστρια μιλάει συχνά με τα καλύτερα για τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα, χάρηκε που στην πορεία εκείνος βρήκε την οικογενειακή ευτυχία.

«Είναι σημαντικό, νομίζω, να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει μαζί φοιτητές στην Αμερική, υπάρχει αυτή η πορεία, η προσπάθεια, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, που ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ήταν κοινοί οι στόχοι στην αρχή, ο γιος μας. Είναι πολλά πράγματα που μας δένουν. Επίσης, αυτό που κρατάω πάντα μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί που γνώρισα, ο νέος, δε θα αλλάξει ποτέ.

Τον Γιώργο τον αγαπάω όπως αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δε θα μπορούσα να κρατήσω κάτι, όπως και αυτός. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια, υπάρχει η αγάπη και το νοιάξιμο, και μετά τα ξεχνάνε όλα. Αυτό συμβαίνει και στη σχέση μου με τον Γιώργο.

Το ότι έκανε και άλλα παιδιά, με έκανε πολύ ευτυχισμένη, γιατί ήξερα πόση αγάπη έχει ο Γιώργος στα παιδιά και πόσο πολύ ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να το προσφέρω, γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Μετά το διαζύγιο, αυτό που με ηρέμησε, ήταν που ο Γιώργος βρήκε τον άνθρωπο με την ίδια αγάπη για την οικογένεια και μπόρεσε να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν», είπε η Ευρυδίκη.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ