«Στεγνή» αλήθεια από την Λίζα Δουκακάρου: «Αυτό που βρήκα στον δεύτερό μου σύζυγο ήταν ένα…»

«Στεγνή» αλήθεια από την Λίζα Δουκακάρου: «Αυτό που βρήκα στον δεύτερό μου σύζυγο ήταν ένα…»

«Ήταν ειδικές οι συνθήκες…»

Η Λίζα Δουκακάρου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3). Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε και για τη δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της, Παντελή Οικονόμου.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, έξι χρόνια μετά την απώλεια του πρώτου συζύγου της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

«Ο γάμος μου με τον Παντελή είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Φυσικά και το βλέπω ως δεύτερη ευκαιρία. Όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι όντως σκληρές, δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι όταν σου συμβαίνει κάτι και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία.

Δεν το αντιλαμβάνεσαι εξαρχής, βρίσκεις καταρχήν έναν καλό άνθρωπο. Στον δεύτερο μου σύζυγο βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω. Ήταν ειδικές οι συνθήκες… Και λόγω χαρακτήρα. Δεν ήμουν ποτέ πολύ κοινωνική, την αγαπώ αυτή τη δουλειά αλλά ήμουν πάντα αποτραβηγμένη. Δεν έφταιγε που δούλευα 20 ώρες, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μου» εξομολογήθηκε η Λίζα Δουκακάρου.

«Όσο μεγαλώνεις είναι δύσκολο να αφήσεις ανθρώπους να έρθουν κοντά σου και εσύ να πας κοντά τους. Είναι πιο πολύτιμο όταν το κατορθώσεις» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ