Σάλος στο παλάτι, εμφανίστηκαν χωρίς βέρες: Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την απιστία

Σάλος στο παλάτι, εμφανίστηκαν χωρίς βέρες: Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την απιστία

Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου που έφερε το τέλος στον γάμο τους

Κρίση στον γάμο τους φαίνεται πως περνούν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τους τελευταίους μήνες, με τις φήμες διαζυγίου ολοένα να φουντώνουν.

Μάλιστα, η περιβόητη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας για τη Γιορτή της Μητέρας δεν περιείχε τη βέρα της -μια επιλογή που σόκαρε τους θαυμαστές της.

Διαβάστε επίσης: Mr Assist: Στο top-3 της Ευρώπης ο Φορτούνης- O Βιρτς των 100 εκατ ευρώ και το ρεκόρ του αρχηγού

Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ειδικότερα, το τελευταίο κεφάλαιο στο KateSpiracy αναφέρει κρίση στον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας παίρνει διαζύγιο και έγιναν πιο έντονες μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας The Independent, περί ερωμένης του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη Rose Hanbury, τη Μαρκησία του Cholmondeley.

Το Παλάτι δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για τη συγκεκριμένη φήμη, που ενισχύθηκε μετά την αναφορά που έκανε στην εκπομπή «The Late Show» ο Stephen Colbert για την απιστία του πρίγκιπα.

«Καθώς μιλούσαμε για αυτήν την εκπομπή χθες, το βασίλειο είχε αναστατωθεί από την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Λοιπόν, οι ειδήμονες του Διαδικτύου μαντεύουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με την παράνομη σχέση του συζύγου της και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας William», υπογράμμισε ο Stephen Colbert και πρόσθεσε «λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η Rose Hanbury, η Μαρκησία του Cholmondeley. Υπάρχουν φήμες για αυτή τη σχέση από το 2019».

Άλλη μία λεπτομέρεια, που αξιοποιούν οι χρήστες των social media για την θεωρία του διαζυγίου, είναι η δήλωση της αρθρογράφου της Daily Mail, Sarah Vine.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι υποψίες ξεκίνησαν από τη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, όπου δεν φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της και είναι πιθανό να είναι από μία συνειδητή απόφασή της, καθώς παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία.

H πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ

H 39χρονη Rose Hanbury είναι μαρκησία του Cholmondeley και πρώην μοντέλο. Αυτή και ο σύζυγός της David, 7ος Μαρκήσιος του Τσόλμοντελεϊ, έχουν τρία παιδιά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ιταλία το 2003 και αρραβωνιάστηκαν έξι χρόνια αργότερα. Παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Chelsea Town Hall, στο Λονδίνο, το 2009.

Ζει με τον σύζυγό της και τα 3 τους παιδιά, τα 15 ετών δίδυμα Oliver Cholmondeley και Alexander Hugh και την κόρη τους Iris Marina Aline, που είναι 8 χρονών, στο κτήμα Norfolk της οικογένειάς του, το Houghton Hall, όχι μακριά από το Anmer Hall (το κτήμα του William και της Kate).

Σπούδασε στο Stowe School στο Buckinghamshire, όπου τα ετήσια δίδακτρα είναι περίπου £38.000 για τους οικότροφους και υπέγραψε συμβόλαιο στο κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Storm, διάσημο για την ανακάλυψη της Kate Moss, όταν ήταν 23 ετών.

Πέρα από μοντέλο – είχε γίνει πρωτοσέλιδο των tabloid το 2005, αφού φωτογραφήθηκε στις διακοπές με τη μικρότερη αδερφή της, Marina, και τον Tony Blair – είχε εργαστεί και ως ερευνήτρια για τον βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος, Michael Gove. Σταμάτησε όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

Διαχειρίζεται το κτήμα του συζύγου της με τα 106 δωμάτια, το 7th Marquess of Cholmondeley. Σε συνέντευξή της, ερωτηθείσα για τις προκλήσεις της διαχείρισης μιας τόσο τεράστιας περιουσίας, η Lady Cholmondeley είπε ότι πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς τα πράγματα και να ζητά συμβουλές από ειδικούς, κάτι που κάνει με μεγάλη φροντίδα.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε στο προσκήνιο ήταν τον Απρίλιο του 2019, όταν το παλάτι είχε συγκλονιστεί με την αποκάλυψη του περιοδικού «Ιn Touch» ότι η 35χρονη τότε Rose Hanbury σχετιζόταν ερωτικά με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, την ώρα μάλιστα που η Κέιτ Μίντλετον ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί τους, τον πρίγκιπα Λούις. Τα πάντα διαψεύστηκαν αλλά οι πρώην κολλητοί και οι πρώην κολλητές διέκοψαν τις επαφές τους.

Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ
Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η οικογένεια της Rose Hanbury έχει μακρά ιστορία με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με αναφορές, η γιαγιά της, η Λαίδη Elizabeth Lambart, υπηρέτησε ως παράνυμφος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, όταν παντρεύτηκε τον Φίλιπ Μαουντμπάτεν, τον δούκα του Εδιμβούργου, το 1947.

Η 39χρονη πριν παντρευτεί τον -κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της – μαρκήσιο του Cholmondeley, είχε μια έντονη κοινωνική ζωή στους κύκλους της βρετανικής αριστοκρατίας.

“Δυστυχώς, αν μια φήμη αφεθεί να κάνει τα δικά της, μπορεί να τρέξει 20 γύρους σε όλο τον κόσμο”, επεσήμανε ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας και συγγραφέας, Όμιντ Σκόμπι στο ET και συμπλήρωσε «το Παλάτι δεν το σχολίασε ποτέ, έτσι αυτές οι φήμες δεν θα εξαφανιστούν ποτέ, παρόλο που δεν φαίνεται να είναι αληθινές».

Όπως εκτίμησε ο Σκόμπι, το παλάτι αντιμετώπισε έμμεσα τη φήμη για την υπόθεση Rose – William. Εκείνη την εποχή, έστρεψε τον Τύπο ενάντια στη Meghan Markle και την έριξε στους «λύκους», ώστε να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει την Κέιτ Μίντλετον.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ