«Θρίλερ» με το νέο βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον: Είναι αυτή στο βίντεο; – Τι αποκαλύπτει η σωσίας της

«Θρίλερ» με το νέο βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον: Είναι αυτή στο βίντεο; – Τι αποκαλύπτει η σωσίας της

Είπε ότι πιστεύει «100%» ότι είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ στο βίντεο επίμαχο βίντεο

Η «πιο ρεαλιστική» σωσίας της Κέιτ Μίντλετον στην Βρετανία θέλησε να βάλει ένα τέλος στην «τρελή» θεωρία συνωμοσίας ότι είναι αυτή στο βίντεο που κυκλοφορεί από χθες, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον σύζυγό της, τη στιγμή που βγαίνουν από κατάστημα στο οποίο έκαναν τα ψώνια τους.

Η Χάιντι Άγκαν, η οποία έβγαζε χρήματα με το να υποδύεται την Κέιτ για περισσότερο από μια δεκαετία, είπε ότι πιστεύει «100%» ότι είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ στο βίντεο επίμαχο βίντεο που δείχνει την Κέιτ να κουβαλάει μια τσάντα με ψώνια και να περπατάει γρήγορα με τον σύζυγό της – το πρώτο πλάνα της μελλοντικής βασίλισσας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Η Χάιντι Άγκαν

Η Χάιντι, 43 ετών, είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή στο βίντεο καθώς εκείνη την ημέρα έκανε την «άλλη δουλειά» της, ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου. «Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες για το αν ήταν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ σε αυτά τα πλάνα και τις φωτογραφίες», είπε στη Mirror.

«Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί καθώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την στιγμή, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kέιτ και ο Ουίλιαμ σε αυτό το βίντεο. Η Χάιντι πρόσθεσε: «Άρα είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ