«Πρόδωσε» τη θλίψη της Φαίης Σκορδά ο σκύλος της: «Γαβγίζει γιατί καταλαβαίνει τι έχω…»

«Πρόδωσε» τη θλίψη της Φαίης Σκορδά ο σκύλος της: «Γαβγίζει γιατί καταλαβαίνει τι έχω…»

Ακουγόταν να γαβγίζει έντονα ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα»

Η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίχθηκε δυσάρεστα για εκείνη, καθώς το δικαστήριο απάλλαξε τον βασικό ύποπτο από την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή της για το το γεγονός αυτό και επειδή είχε ένταση στη φωνή της, ο σκύλος της ξεκίνησε να γαβγίζει στο πλατό από την ανησυχία του για εκείνη. Η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού – Χαμός για το πλεονέκτημα έδρας (pic)

Η στιγμή που ο σκύλος της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε να γαβγίζει από ανησυχία

«Διαβάζεις ότι έγινε με την συναίνεση της 12χρονης και εκεί τρελαίνεσαι! Και το λέω και το αναφέρω γιατί δεν μπορώ να μην δεν το αναφέρω… Κάνουμε όλη αυτή την προσπάθεια όλοι μας, ως άνθρωποι πάνω από όλα, ως γονείς… Όποιος πλησιάζει το παιδί, θέλει να το εκμεταλλευτεί. Είναι κανόνας! Και 12 χρονών είναι ένα παιδί…», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και τότε ακούστηκε το γάβγισμα.

«Είμαι καλά… Με ακούει που φωνάζω, με λίγη ένταση στη φωνή, καταλαβαίνει ότι κάτι με στενοχωρεί γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη», αποκρίθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ