«Χωρισμός βόμβα για Καλομοίρα» – Άνω κάτω η ζωή της τραγουδίστριας (pic)

«Χωρισμός βόμβα για Καλομοίρα» – Άνω κάτω η ζωή της τραγουδίστριας (pic)

«Χαμός στο σπίτι…»

«Πικάντικες» αποκαλύψεις από την Καλομοίρα για τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη και μια πρώην φίλη της, μοντέλο, που τον φλέρταρε! Σε ερώτηση που της έγινε αν τη ζηλεύει ο άντρας της, η τραγουδίστρια έκανε την… ανατροπή.

«Εγώ κάνω σκηνές ζήλιας, δεν ντρέπομαι, όποιος και να είναι, λέω “συγγνώμη, πολύ τα είπατε”. Μια φορά τού έστειλε μια φίλη μου μοντέλο και του έστειλε και μήνυμα. Εγινε της φωτιάς στο σπίτι. Αυτή την έκανα μπλοκ, δεν της ξαναμίλησα!» δήλωσε στις κάμερες.

Νωρίτερα, όταν η ρεπόρτερ τής επισήμανε ότι ο Γιώργος τη στηρίζει στα επαγγελματικά της, ακολουθώντας την πρόσφατα στην Ελλάδα, η Καλομοίρα σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει εντύπωση ότι έρχεται μαζί μου. Ο άντρας μου είναι, δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μαζί;»

Σε συνέχεια προφανώς τον παραπάνω αποκαλύψεων, περιοδικό κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο χτύπημα για την Καλομοίρα που κάνει λόγω για κρίση στον γάμο της και… διαζύγιο!

Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς η ίδια η τραγουδίστρια έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πολύ καλά το ζευγάρι και περνούν τις φυσιολογικές «δύσκολες» μέρες τους…

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ