Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν ξαναχτυπούν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Kinds of Kindness»

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν ξαναχτυπούν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Kinds of Kindness»

Μετά το «Poor Things» ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με το μυστηριώδες «Kinds of Kindness» - Τι πραγματεύεται;

Μετά τη συνεργασία τους στο «Poor Things», ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού Έμα Στόουν έχουν ήδη έτοιμη την επόμενη ταινία τους.

Η Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου «Kinds of Kindness», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Το καστ της νέας ταινίας περιλαμβάνει τους Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κούαλι –  οι οποίοι έπαιξαν και στο «Poor Things» -,  τους Χονγκ Τσάου, Τζο Όλγουιν, Μαμουντού Άθι καθώς και την αγαπημένη των φαν της σειράς Euphoria, Χάντερ Σάφερ.

Στο παρελθόν ο Άλγουιν είχε συνεργαστεί με τους Στόουν και Λάνθιμο στην ταινία εποχής «Η Ευνοούμενη» του 2018.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο του «Kinds of Kindness» μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στις ταινίες του «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Περί τίνος πρόκειται

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, το «Kinds of Kindness» είναι ένα τρίπτυχο έργο, που αφορά έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του- έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος- και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Βληχή, Η Ευνοούμενη, Poor Things και τώρα «Kinds of Kindness»

Το «Kinds of Kindness» διαδέχεται την επιτυχία του «Poor Things», το οποίο κέρδισε τέσσερα Όσκαρ. Η Στόουν πρωταγωνίστησε ως Μπέλα Μπάξτερ, μια γυναίκα της βικτοριανής εποχής που αυτοκτόνησε και επανέρχεται στη ζωή με τον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού της.

Η ταινία εποχής, η οποία ταξιδεύει σε πολλές χώρες και διερευνά θέματα γυναικείας αυτονομίας, κέρδισε τα βραβεία Όσκαρ καλύτερης παραγωγής, κοστουμιών μαλλιών και μακιγιάζ και καλύτερης ηθοποιού.

Η ταινία ήταν υποψήφια για συνολικά 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία.

Η πρώτη «μεγάλου μήκους» συνεργασία μεταξύ της Έμα Στόουν και του Λάνθιμου, ήταν στην ταινία «Η Ευνοούμενη», η οποία διαδραματίζεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα, με πρωταγωνίστριες τις Στόουν και Ρέιτσελ Γουάιζ ως ξαδέλφια που ανταγωνίζονται για την προσοχή της βασίλισσας Άννας (Ολίβια Κόλμαν).

Η ταινία έλαβε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Άλλες συνεργασίες της Στόουν και του Λάνθιμου περιλαμβάνουν τη βωβή ταινία μικρού μήκους «Βληχή» του 2022. Το «Kinds of Kindness» γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

*Με πληροφορίες από Variety | Kεντρική φωτογραφία θέματος: YouTube | Searchlight Pictures

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ