Μετά το ΣΕΦ στο Staples Center το δίδυμο Στόουν – Λάνθιμος (pics+vids)

Μετά το ΣΕΦ στο Staples Center το δίδυμο Στόουν – Λάνθιμος (pics+vids)

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν παρακολουθήσαν από κοντά την αναμέτρηση Λέικερς-Σανς για το ΝΒΑ

Άρωμα Χόλιγουντ έχουν όλοι οι αγώνες των Λέικερς στο ΝΒΑ, αλλά αυτή τη φορά υπήρχε και… ελληνικό στοιχείο. Ο Γιώργος Λάνθιμος παρακολούθησε την ήττα με τους Φοίνιξ Σανς (109-127) παρέα με την «μούσα» του, Έμα Στόουν, λίγες μέρες αφότου αμφότεροι κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα για το Poor Things.

Η αγάπη του Γιώργου Λάνθιμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παγκρατίου. Επίσης, η «μούσα» του, Έμα Στόουν, αγαπά το μπάσκετ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν παρακολουθήσει από κοντά και το Game 5 των play offs της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό στο ΣΕΦ, τη σεζόν 2021-22.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έμα Στόουν είναι από την Αριζόνα, συνεπώς υποστηρίζει τους Φίνιξ Σανς Σανς και γι’ αυτό έδειχνε με καμάρι στην κάμερα το καπέλο της ομάδας που φορούσε στον αγώνα. Μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο αποχώρησαν από το γήπεδο κάποια λεπτά πριν το τέλος κι ενώ το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί υπέρ των Σανς, με την Έμα Στόουν να χαιρετά τον Γκρέισον Άλεν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phoenix Suns (@suns)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ