«Φωτιά» από τον μπάτλερ του Καρόλου: «Τρομακτικό αυτό που ζει ο Ουίλιαμ – Αυτό που δεν ξέρει για την Κέιτ…»

«Φωτιά» από τον μπάτλερ του Καρόλου: «Τρομακτικό αυτό που ζει ο Ουίλιαμ – Αυτό που δεν ξέρει για την Κέιτ…»

«Αβάσταχτος ο πόνος με όσα μαθαίνει...»

«Θαύμα» ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καταφέρνει να παραμένει όρθιος και να εκτελεί τα καθήκοντα του σε κανονικούς ρυθμούς εν μέσω των προβλημάτων υγείας της βασιλικής οικογένειας: «Αυτό είναι τρομακτικό», λέει ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου.

Είναι «θαύμα» το ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξακολουθεί να μπορεί να λειτουργεί καθώς η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη δυσκολότερη εποχή στην ιστορία της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, εξισορροπούσε τα βασιλικά του καθήκοντα ως διάδοχος του θρόνου, ενώ φρόντιζε την καρκινοπαθή σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, και τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

«Για οποιονδήποτε άνθρωπο να έχει ένα μέλος της οικογένειας που περνάει αυτό είναι τρομακτικό από μόνο του», είπε ο Γκραντ Χάρολντ αποκλειστικά στην The Post. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρίσκεται σε μια συνάντηση του Τοπικού Συνασπισμού Homewards Sheffield στη γκαλερί Millennium στο Σέφιλντ, βόρεια Αγγλία

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρολντ σημειώνει ότι ο Γουίλιαμ δεν είναι από αυτούς που πρέπει να ρίξουν πετσέτα στο καθήκον του στη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ