Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το ανακοίνωσε δημόσια ο ηθοποιός

Δυσάρεστα ήταν τα νέα, που προέκυψαν για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς ένα ευτράπελο σε ταξίδι του, τον ανάγκασε να προχωρήσει χθες (27/3) σε ακύρωση της παράστασης «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, έναντι του οποίου επιτέθηκε συνάδελφός του, έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για την εκπομπή του στο Mega, Fishy και έχει ξεκινήσει τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την φορά όμως η πτήση του για την επιστροφή ακυρώθηκε αιφνιδίως με αποτέλεσμα να μην γυρίσει εγκαίρως για την παράσταση.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Το μήνυμα του ηθοποιού στο Instagram

Αποτέλεσμα αυτού να πρέπει να πάρει το καράβι. Έκανε μάλιστα και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ζητάω συγγνώμη από τους θεατές και τους συντελεστές της παράστασής μας που έγινα η αιτία να ακυρωθεί η σημερινή παράσταση. Από αύριο ξανά “Για μια Ζωή” στο θέατρο Πειραιώς 131. Το αεροπλάνο δεν πέταξε, το καράβι έρχεται», ανακοίνωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την παράστασή του

«Καρμπόν» η Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδειξε 1η φορά την κόρη τους και όλοι είπαν το ίδιο

Με ένα τρυφερό βίντεο στα social media, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκε τόσο στη μητέρα του όσο και στην κόρη του, για τη γιορτή τους, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο με τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα και την κόρη του, η οποία έχει πάρει το όνομα Ευαγγελία από τη γιαγιά της.

Μάλιστα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «Ευαγγελία vs Ευαγγελία! Του Ευαγγελισμού γίνεται! Να σας χαιρόμαστε. Χρόνια σας πολλά!».

Η κόρη του ηθοποιού, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, είναι σήμερα 10 ετών, και μοιάζει κατά γενική ομολογία στη μαμά της.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ