Χώρισαν Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης; Τα unfollow και οι «εξαφανισμένες» κοινές φωτογραφίες

Χώρισαν Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης; Τα unfollow και οι «εξαφανισμένες» κοινές φωτογραφίες

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως αποφάσισαν μετά από χρόνια σχέσης να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Φαίνεται πως η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αντωνά και ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Οι δυο τους, που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους στα social media, προχώρησαν σήμερα σε αιφνίδιες κινήσεις που πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ξέσπασμα Αταμάν: «Απαράδεκτη εμφάνιση – Ο Βιλντόζα δεν μπορεί να παίζει έτσι» (vid)

Τόσο η Μαρία Αντωνά, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης, τις τελευταίες ώρες σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

«Μου είχε λείψει πολύ»

Σημειώνεται πως λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφότου αποχώρησε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει πως της είχε λείψει πολύ ο σύντροφός της.

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ