Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (pic)

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (pic)

Ντυμένη στα ροζ ήταν μία αληθινή «Barbie», η Κιμ Κίλιαν.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε στη Γλυφάδα, η Κιμ Κίλιαν, η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Κιμ, γνωστή για την άψογη αισθητική της και το κομψό της στυλ, επέλεξε για αυτή την περίσταση ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά δεύτερος ο Παναθηναϊκός, πέμπτος ή έκτος ο Ολυμπιακός – Στα Play-in η σαρωτική Εφές

Η 43χρονη Κιμ Κίλιαν διάλεξε να φορέσει ένα σούπερ μίνι ντραπέ φόρεμα με φλοράλ μοτίβο, το οποίο αναδείκνυε την κομψότητα και το καλλίγραμμο σώμα της. Το φόρεμα, εφαρμοστό και με κλείσιμο που έμοιαζε με μπούστο, συνδυαζόταν αρμονικά με ένα λευκό σακάκι, προσδίδοντας μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

Για να ολοκληρώσει το look της, η Κιμ Κίλιαν επέλεξε nude γόβες, οι οποίες είναι ιδανικές για να επεκτείνουν οπτικά τα πόδια, κάνοντας την σιλουέτα να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Το σύνολο συμπληρωνόταν από την αγαπημένη της mini bag της Chanel σε ροζ απόχρωση, ένα αξεσουάρ που έχει κρατήσει και στο παρελθόν και ταιριάζει άψογα σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Η επιλογή της Chanel mini bag δεν είναι τυχαία. Αυτό το είδος τσάντας συμβολίζει την πολυτέλεια και την διαχρονικότητα, κάτι που αντικατοπτρίζει και το προσωπικό στυλ της Κιμ Κίλιαν. Η ροζ απόχρωση προσθέτει μια αίσθηση θηλυκότητας και παιχνιδιάρικης διάθεσης, καθιστώντας το αξεσουάρ ένα κλασικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο επιλογή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ