«Κάρφωσε» ευθέως την Καινούργιου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν τη συμπαθούσα καθόλου – Τα μηνύματα που είχε στείλει…»

«Κάρφωσε» ευθέως την Καινούργιου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν τη συμπαθούσα καθόλου – Τα μηνύματα που είχε στείλει…»

Αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα των δύο!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε καλεσμένη της τη Super Κική στη στήλη »Δύο όμορφα κορίτσια λένε τη γνώμη τους» στο κανάλι του Raw House στο Youtube. Οι δύο γυναίκες σχολίασαν λοιπόν τυχαίες ειδήσεις, που προέρχονται κυρίως από την εγχώρια showbiz.

Το γνωστό μοντέλο – επιχειρηματίας σχολίασε με την influencer την πρόσφατη παρεξήγηση μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Δανάης Μπάρκα για το φιλί με τον πρώην σύντροφό της πρώτης σε κοινή θέα.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης για τα σενάρια σχετικά με το ντόπινγκ: «Λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη» (Pic)

Τότε ήταν λοιπόν η στιγμή, που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε την παρεξήγηση που είχε γίνει ανάμεσα σε εκείνη και στην Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν και πως εν τέλει τα βρήκαν!

Ο λόγος αντιπάθειας της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με την Κατερίνα Καινούργιου

«Εμένα η Κατερίνα Καινούργιου μου αρέσει πάρα πολύ. Κάποτε δεν τη συμπαθούσα καθόλου, γιατί είχε βγει και με είχε κράξει χωρίς κανέναν λόγο και δεν έφταιγα κιόλας και έπεσα από τα σύννεφα που είχε βγει και είχε μιλήσει έτσι. Ανέβασα κάτι, μιλήσαμε με μηνύματα πέρυσι, μου έστειλε μηνύματα κανονικά η Κατερίνα στο instagram, μιλήσαμε, το συζητήσαμε και το λύσαμε, άρα θα πήγαινα.

Δεν ήταν φίλες, όταν κάνεις παρέα τηλεοπτικά με κάποιον δεν σημαίνει ότι κάνεις και στη ζωή. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε απέναντι στη Δανάη. Είμαι και με τις δύο πλευρές. Καταλαβαίνω αυτό που πέρασε η Κατερίνα αλλά, επειδή κάποιες φιλικές σχέσεις είναι μόνο τηλεοπτικές και τίποτα άλλο εγώ υπερασπίζομαι τη Δανάη σε αυτό», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ