Τέλος το Survivor; Αποχωρούν και τα 3 μεγάλα φαβορί, σε απόγνωσή ο Ατζούν παρακαλάει τον Λιανό να τους αλλάξει γνώμη

Τέλος το Survivor; Αποχωρούν και τα 3 μεγάλα φαβορί, σε απόγνωσή ο Ατζούν παρακαλάει τον Λιανό να τους αλλάξει γνώμη

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και στο «Survivor 2024» είναι καταιγιστικές. Οικειοθελείς αποχωρήσεις, ναυάγια, νοσοκομεία, διλήμματα και πολλά άλλα ταράζουν τα κατα τ’ άλλα πανέμορφα νερά του νησιού.

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και στο «Survivor 2024» είναι καταιγιστικές. Οικειοθελείς αποχωρήσεις, ναυάγια, νοσοκομεία, διλήμματα και πολλά άλλα ταράζουν τα κατα τ’ άλλα πανέμορφα νερά του νησιού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός… Μεντιλίμπαρ και στην Πόλη

Το χρονικό των γεγονότων στο χθεσινό επεισόδιο:

Τζέιμς Καφετζής: το ναυάγιο του πατέρα του

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά τη δεύτερη συνεχή ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε με σκορ 12-9 και την απρόσμενη «σύζευξη» του Χριστόφορου Ταχτσίδη με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους στο ντάκο συνεχίστηκε η 15η εβδομάδα του Survivor 2024.

Ωστόσο, τόσο ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία όσο και η ψηφοφορία των Κόκκινων απομακρύνθηκαν από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της ανακοίνωσης για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε σοκ στον παίκτη των Μπλε και τον έβαλε σε σκέψεις σχετικά με τη συνέχεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους & Σταυρούλα Χρυσαειδή:

Στο τρέχον επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (16/4), ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ανέφερε τις σκέψεις του σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα του τον έριξε στο ντάκο.

Κατά την ίδια στιγμή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αντί να αισθάνεται ανακουφισμένη μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι οι γυναίκες θα απολαμβάνουν ασυλία για τις προσεχείς δύο εβδομάδες, απαλλαγμένες από τον κίνδυνο της αποχώρησης, αντιμετωπίζει ψυχολογική πίεση από τις προσδοκίες της ομάδας της, που επιθυμούν να διακρίνεται διαρκώς ως η κορυφαία παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

«Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα (Δαλάκα), να φέρνω συνέχεια τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά», δήλωσε η παίκτρια των Μπλε.

Πράγματι, ο τραυματισμός της Χρύσας Χατζηγεωργίου, που θα την απέκλειε από τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, επιβάρυνε τη Σταυρούλα με περαιτέρω ευθύνες.

Τελικά, η Σταυρούλα όχι μόνο εκπλήρωσε τον ρόλο της αλλά επέδειξε αποφασιστικότητα, καταφέρνοντας να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο βρισκόταν μπροστά της και να προσφέρει την ασυλία στην ομάδα της με 12-9, διακρίνοντας την 5η νίκη της στο τελευταίο αγώνισμα. Επίσης, αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή του Φάνη Μπολέτση με τέσσερις νίκες.

Μετά τον ολοκληρωμένο αγώνα, παρουσιάστηκε ένταση μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, καθώς η τελευταία δεν επιτράπηκε να επιλέξει αντίπαλο, και έτσι χάθηκαν σίγουροι πόντοι για την Κόκκινη Ομάδα.

«Πιστεύεις ότι έγιναν κάποια λάθη στη διαχείριση του αγώνα από την ομάδα σου» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός την Κατερίνα Δαλάκα, με την παίκτρια να απαντά «Ναι, θεωρώ ότι έγιναν κάποια λάθη. Ας πούμε εκεί που είχα πει να μπει ο Γιώργος και όχι ο Χριστόφορος και ότι έπρεπε να μπω εγώ και όχι η Δώρα. Έκανα ένα run που στην ουσία ήμουν εύστοχη. Μετά πέρασαν τρεις ώρες» ανέφερε σχετικά με το πότε μπήκε ξανά στο στίβο μάχης.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως: «Η Ασημίνα ήθελε να δώσει προτεραιότητα στα αγόρια αλλά ήμουν αντίθετη με αυτή την άποψη… Τώρα έγιναν. Θεωρώ ότι ήταν κομβικό σημείο αυτά τα δύο λάθη. Προσωπική μου άποψη. Η απάντηση από την Ασημίνα δεν άρχισε να έρθει, αφού δήλωσε πως “Αν θέλει να της μιλήσω, γιατί τόση ώρα που έχει τελειώσει ο αγώνας δεν με έχει αφήσει να της μιλήσω. Το σημαντικό που συνέβη είναι ότι περίμενα πως εκεί που το ματς ήταν 8-8 να ήταν 9-7».

«Ποτέ δεν κάθομαι όταν έχω (ανεβασμένους) παλμούς να πιάσω κουβέντα με κανέναν παίκτη. Δεν ήρθε να με πιάσει και δεν της μίλησα» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ το ζήτημα φαίνεται πως μεταφέρθηκε και στο νησί, με τις παίκτριες των Μπλε να συζητούν πως έπειτα από τόσες ώρες δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

Επιστρέφοντας στην παραλία, ο Σάββας Γκέντσογλου βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μικρό ατύχημα όταν πάτησε έναν αχινό. Αντίθετα, η Ασημίνα συνέχισε να επιμένει στο να ψήνει πιτάκια, ακόμα και για τους αντιπάλους της. Εν τω μεταξύ, ορισμένοι παίκτες πρότειναν να ασχοληθούν με κατασκευές και να δημιουργήσουν το δικό τους περιβάλλον στην παραλία.

Το σχεδόν μοιραίο τέλος του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή:

Ωστόσο, λίγο αργότερα, εκτυλίχθηκε μια απροσδόκητη εξέλιξη που προκάλεσε έκπληξη στον Τζέιμς Καφετζή. Ο παίκτης της Μπλε Ομάδας έμαθε ότι ο πατέρας του είχε μια επικίνδυνη περιπέτεια, η οποία σχεδόν είχε μοιραίο τέλος, καθώς ναυάγησε κατά την προσπάθειά του να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς αποκάλυψε το ατύχημα που είχε ο πατέρας του στον φίλο του Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος με τη σειρά του το μετέφερε στον Αλέξη Παππά. Αρχικά, ο ηθοποιός αμφέβαλε για την ακρίβεια του γεγονότος, υποθέτοντας ότι πρόκειται για διάστρεμμα, αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι η πληροφορία ήταν αληθής, προσέφερε τη βοήθειά του με ευχαρίστηση.

Το θέμα συζητήθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε όλους τους παίκτες για την περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του Τζέιμς. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας περιέγραψε την επιβίωση πνεύματος του πατέρα του, επισημαίνοντας ότι αν δεν είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, θα τον είχε συνοδεύσει στο ταξίδι του ιστιοπλοΐας.

Κόκκινοι και Μπλε προσπάθησαν να στηρίξουν τον Τζέιμς και να τον εμψυχώσουν, με τον Αλέξη Παππά να του τονίζει ότι θα είναι δίπλα του για ότι χρειαστεί.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία το αποτέλεσμα της κάλπης έβγαλε το όνομα του Χριστόφορου Ταξίδη. Ο 23χρονος παίκτης των Κόκκινων που θα μονομαχήσει την Πέμπτη για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο δήλωσε πως δεν ανησυχεί γιατί ακόμα είναι νωρίς για να φύγει.

Ο τραυματισμός παίκτη:

Οι παίκτες του Survivor διανύουν δύσκολες στιγμές, όπως φαίνεται στην περίπτωση του Άγγελου Γεωργουδάκη, που αντιμετώπισε το πρόβλημα ενός ψαριού που τον τσίμπησε και αποχώρησε για ιατρικούς λόγους με σκοπό τη βελτίωση της υγείας του και την πρόληψη ενδεχόμενων κινδύνων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ένας ακόμη παίκτης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς απαιτήθηκε άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στους συμπαίκτες του. Ο Σάββας Γκέντσογλου ένιωσε έντονο τσίμπημα ενώ βρισκόταν στη θάλασσα και ζήτησε βοήθεια από τους συμπαίκτριές του.

Αργότερα, αποδείχθηκε πως το πρόβλημα του πρώην ποδοσφαιριστή ήταν ένα τσίμπημα αχινού, το οποίο τον ανάγκασε να δεχθεί πρώτες βοήθειες, προκειμένου να συνεχίσει να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οικειοθελείς αποχωρήσεις:

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την εβδομάδα δεν πρόκειται να υπάρξει μία αναγκαστική αποχώρηση, αλλά τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν εθελοντικά!

Συγκεκριμένα, ήδη έχει αποχωρήσει ο James Καφετζής, ενώ στη συνέχεια αναμένεται η αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου. Ακόμη, η εβδομάδα θα κλείσει με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πρόσφατα, ο James Καφετζής επέλεξε να αποχωρήσει από το Survivor, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του και έχουμε αναφέρει εκτενώς παραπάνω.

Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του στο παιχνίδι λήγει νωρίς και με μια αίσθηση ανεκπλήρωτου, η οικογένεια αποτελεί προτεραιότητα πάνω από τα πάντα.

Μετά την αποχώρηση του Καφετζή, σύμφωνα με τις διαρροές, φαίνεται πως ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισε και αυτός να αποχωρήσει εθελοντικά από το Survivor 2024, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Και τρίτος παίκτης που επιλέγει να αποχωρήσει από το Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος φαίνεται πως επέλεξε να αποχωρήσει εθελοντικά. Παρόλα αυτά, δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Πηγή: ENIMEROTIKO

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ