Όλοι λυπούνται την Κέιτ Μίντλετον – Απανωτές μαχαιριές για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Όλοι λυπούνται την Κέιτ Μίντλετον – Απανωτές μαχαιριές για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Δεν την αφήνουν οι στενοχώριες να γειάνει

Δεν έχουν τέλος οι στενοχώριες για την Κείτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παλεύει με τον καρκίνο όπως ανακοίνωσε με βίντεο της πριν ένα μήνα και από την άλλη καλείται να διαχειριστεί τα σενάρια για τις σχέσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Νέα «βόμβα» για Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ φοβάται ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι αφελής επειδή θέλει να διορθώσει τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κείτ Μίντλετον, σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Μάλιστα η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να πιστεύει ότι ο σύζυγος της «δεν μπορεί ακόμα να εμπιστευτεί» τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Άνθρωπος που γνωρίζει τα θέματα του Παλατιού είπε στο περιοδικό OK ότι η Μέγκαν Μαρκλ «φοβάται» ότι ο αγαπημένος της σύζυγος θα «γελοιοποιηθεί ξανά. Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται για μια επίσκεψη στην Βρετανία τον Μάιο και φέρεται να επιθυμεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, μετά την διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο.

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φημολογείται ότι δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένη με την προοπτική αυτή, καθώς φοβάται ότι ο σύζυγός της μπορεί να πληγωθεί τελικά από την προσπάθεια συμφιλίωσης.

«Δεν θα ενοχλούσε ποτέ τη Μέγκαν αν δεν έβλεπε ξανά τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και δυστυχώς γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των παιδιών της και του Τζορτζ, της Σαρλότ και του Λουί. Θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό, αλλά οι Ουαλοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν το θέλουν», είπε η ίδια πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν εμπιστεύεται τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Και συνέχισε: «Ξέρει όμως βαθιά μέσα της ότι ο Χάρι θέλει να διορθώσει τη σχέση τους και τα νέα για την Κέιτ τον έκαναν πιο αποφασισμένο να προσπαθήσει να το κάνει. Πιστεύει όμως ότι ο Χάρι είναι αφελής και ότι δεν μπορεί ακόμα να εμπιστευτεί τον Ουίλιαμ. Φοβάται ότι θα τον κοροϊδέψουν ξανά και ότι ο Ουίλιαμ θα τον χρησιμοποιήσει. Ξέρει ότι παίρνει καλύτερες αποφάσεις από τον Χάρι, καθώς δεν αφήνει τα συναισθήματά της να την κυβερνούν, αλλά φοβάται ότι χάνει τον έλεγχο αυτής της κατάστασης».

Η πηγή εξήγησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι ο σύζυγος της θα προσπαθήσει να φτιάξει τις σχέσεις του με τον αδελφό του και την Κέιτ Μίντλετον παρά τις αντιρρήσεις της. «Η Μέγκαν ξέρει ότι αντιμετωπίζει μια χαμένη μάχη όταν πρόκειται για την προσέγγιση του Χάρι στον Ουίλιαμ για να προσπαθήσει να λύσει τις διαφορές τους. Πιστεύει, όμως, ότι κάνει μεγάλο λάθος. Προφανώς νιώθει συμπάθεια για την Κέιτ και για όσα περνάει, αλλά στο μυαλό της, αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα», εξήγησε η πηγή.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφθεί την Βρετανία τον επόμενο μήνα για μια ειδική τελετή για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ