«Θαύμα» μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του είπαν να ανοίξει τα μάτια του και εκείνος…» (vid)

«Θαύμα» μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του είπαν να ανοίξει τα μάτια του και εκείνος…» (vid)

Αναπάντεχες εξελίξεις για την κατάσταση του τραγουδιστή

Αναπάντεχες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Γιάννα Σουλάκη: «Οι γιατροί εξακολουθούν να παραμένουν επιφυλακτικοί επειδή ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις.

Η πρώτη αφορά στο νευρολογικό σύστημα του ασθενή, καθώς για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα των γιατρών και δείχνει ότι αποκτά σιγά σιγά συνείδηση.

Το δεύτερο είναι ότι αποκτά σιγά σιγά αυτονομία στις αναπνοές του. Δηλαδή περισσότερο αναπνέει από μόνος του και λιγότερο με τη βοήθεια μηχανήματος.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια στασιμότητα, αυτή την φορά οι γιατροί βλέπουν ένα φως. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος ακόμα. Περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων.

Η επικινδυνότητα είναι ότι παραμένει στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο ασθενής δεν ανταποκρινόταν. Αυτή τη φορά οι γιατροί του μίλησαν, του είπαν να ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίθηκε.

Είναι κάποια πολύ σημαντικά σημάδια. Οι γιατροί έχουν υπερβεί τον εαυτό τους για να βοηθήσουν αυτόν τον νέο άνθρωπο να ξαναγυρίσει στη ζωή του».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ