«Λύγισε» η Μαρίνα Σάττι για τον θάνατο του πατέρα της – «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς»

«Λύγισε» η Μαρίνα Σάττι για τον θάνατο του πατέρα της – «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς»

Η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε έμμεσα στον θάνατο του πατέρα της.

Η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της, ενώ παραχωρούσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Στούντιο 4» λίγο πριν φύγει για το Μάλμε της Σουηδίας και τη Eurovision.

Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς αναφέρθηκε έμμεσα στον θάνατο του πατέρα της, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα μην το μάθουν αυτό. Πλέον ό,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου τελευταία, κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι»

«Καταλαβαίνω ότι πονάει, δεν θέλαμε να σε ρωτήσουμε για αυτό. Θέλεις να ακούσουμε ένα τραγούδι να πάρεις μια ανάσα; Να πάμε σε ένα break;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην τραγουδίστρια προκειμένου να την ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι εμφανώς συγκινημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ