Κόπηκε στα δυο η Κέιτ Μίντλετον: Πισώπλατη μαχαιριά από την Καμίλα, έκανε επίσημη εμφάνιση με την ερωμένη του Ουίλιαμ

Κόπηκε στα δυο η Κέιτ Μίντλετον: Πισώπλατη μαχαιριά από την Καμίλα, έκανε επίσημη εμφάνιση με την ερωμένη του Ουίλιαμ

Σάλος στη Βρετανία, της έδωσε τη χαριστική βολή

Ενώ η Κέιτ Μίντλετον δίνει μάχη με τον καρκίνο, η φερόμενη ως ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με τη βασίλισσα Καμίλα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Ρόουζ Χάνμπερι, η οποία είναι μαρκησία του Τσόλμοντελεϊ, βρέθηκε στην τελευταία μέρα της πενθήμερης διοργάνωσης «Badminton Horse Trials» μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ»

Καμίλα - Χάνμπερι

Η Χάνμπερι είναι παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Τσόλμοντελεϊ, ο οποίος είναι ο έβδομος μαρκήσιος του Τσόλμοντελεϊ. Η μαρκησία εθεάθη στη διοργάνωση να χαμογελά και να συνομιλεί με διάφορους ανθρώπους που βρίσκονταν στο κοινό, όλη την ημέρα.

Οι φήμες για τη μαρκησία

Τον Απρίλιο του 2023, υπήρχαν φήμες ότι η Χάνμπερι χώριζε από τον κόμη Ντέιβιντ Τσόλμοντελεϊ αφού ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό για τη σύζυγό του. Ο Τύπος για καιρό ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον με τη μαρκησία και μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας. Με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Ρόουζ Χάνμπερι κάποτε ήταν φίλες, όμως πλέον δεν έχουν επαφές.

Η φημολογία για την προσωπική ζωή του διαδόχου του βρετανικού θρόνου και της κόμισσα ξεκίνησε το 2019, όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία της Χάνμπερι σε οποιαδήποτε βασιλική εκδήλωση πυροδοτεί την ίντριγκα και θυμίζει στον κόσμο τα όσα έχουν ειπωθεί.

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ