«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Αν είχα παιδάκια, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι»

Φουντώνουν τα σενάρια για την παρουσίαση του Power of Love, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Μία από τις επικρατέστερες για αυτή τη θέση είναι η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σε δηλώσεις της στη Super Κατερίνα ωστόσο δεν το επιβεβαίωσε. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δεν θα το παρουσίαζε ποτέ.

«Το σενάριο ότι κάποιος θα παρουσιάσει το Power of Love δεν σας αγχώνει για το βιογραφικό του; Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε αλώβητη γιατί είναι έξυπνη κι έχει εμπειρία. Όχι ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν.

Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έκανα. Μην λέω μεγάλες κουβέντες. Μου έχουν προτείνει να κάνω πράγματα και με πολλά λεφτά κι έχω πει όχι. Εγώ είμαι και μία κοπέλα που είμαι μόνη και δεν έχω παιδιά για να έχω αυτό το μαχαίρι στον λαιμό» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Αν είχα παιδάκια, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι. Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love. Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους; Μία καλή παρουσιάστρια παρουσιάζει τα πάντα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είχε κάνει το άλλο, έπεσαν να τη φάνε».

Power of Love: Επιστρέφει το αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ (video)

Ανανεωμένο και δυναμικό επιστρέφει το Power of Love στον αέρα του ΣΚΑΪ!

Το Power of Love ανοίγει και πάλι τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για όσους θέλουν να ερωτευτούν!

Όλοι αξίζουμε μία μαγική ιστορία αγάπης, άδραξε την ευκαιρία και έλα να τη ζήσεις στο Power of Love!

Με την ευκαιρία, δείτε: Aγνώριστος με μακρυά μαλλιά και μούσια: Ο Σωκράτης του Power of love χώρισε με την Κυριακή κι έγινε ένας άλλος

Η πιο «ένοχη» απόλαυση επιστρέφει στις τηλεοπτικές συχνότητες
Τουλάχιστον αυτό δεσμεύεται το τρέιλερ που άρχισε να κυκλοφορεί στη ροή προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου καθώς όλα δρομολογούνται για τη δημιουργία αυτού του πρότζεκτ που θα προβάλλεται στο μέλλον.

Το τρέιλερ καλεί νέους και νέες να δηλώσουν συμμετοχή για τον νέο κύκλο του ριάλιτι αγάπης που είχε για πρώτο νικητή στην ελληνική τηλεόραση τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού και για δεύτερο νικητή το 2019 τον Παύλο Παπαδόπουλο που φέτος πέρασε και από το Survivor.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ