Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Πώς θα ήταν τα παιδιά των δύο ηθοποιών – Η ΑΙ έχει την απάντηση

Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Πώς θα ήταν τα παιδιά των δύο ηθοποιών – Η ΑΙ έχει την απάντηση

Κάποιοι χαρακτήρισαν το έργο «περίεργα εκνευριστικό» και «εκτός πραγματικότητας»

Viral έχουν γίνει τα «οικογενειακά πορτρέτα» ενός Αυστραλού φωτογράφου, τα οποία δημιούργησε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ο Τζέρεμι Πομερόι αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν… διάσημα ζευγάρια είχαν μείνει μαζί και είχαν αποκτήσει παιδιά και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία έλαβε τις απαντήσεις.

Αυτό που έκανε ήταν να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανθρώπων που είτε υπήρξαν ζευγάρια στη ζωή, είτε ενώθηκαν για χάρη των ρόλων που ερμήνευσαν και που το κοινό θα τους ήθελε μαζί. Από τον συνδυασμό αυτό προέκυψαν τα νέα, φανταστικά οικογενειακά τους πορτρέτα.

Τι θα είχε γίνει λοιπόν, αν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον είχαν αποκτήσει παιδιά πριν χωρίσουν ή αν δεν είχαν πάρει διαζύγιο ποτέ;

Ο Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον και τα «παιδιά» τους

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν κάποτε ζευγάρι με την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν το 2007. Αν είχαν παιδιά το παρακάτω θα ήταν είναι το «οικογενειακό τους πορτρέτο».

Ο Μάθιου Πέρι, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, και η Κόρτνεϊ Κοξ δεν έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Είναι όμως ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της τηλεόρασης, ο Τσάντλερ και η Μόνικα. Αν είχαν κάνει παιδιά, θα ήταν τέσσερα.

Επίσης, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του «Τιτανικού», ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ, που στην πραγματικότητα είναι πολύ καλοί φίλοι, αν ήταν ζευγάρι και είχαν κάνει παιδιά θα ήταν κάπως έτσι:

Ο Τζέρεμι Πομερόι πειραματίστηκε και με άλλα ζευγάρια, όπως με την Τέιλορ Σουίφτ και τον Χάρι Στάιλς, τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Σελένα Γκόμεζ, τον Τζόνι Ντεπ και την Γουινόνα Ράιντερ, αλλά και τον Μακόλεϊ Κάλκιν με την Μίλα Κούνις.

Ο φωτογράφος σε δηλώσεις του στη New York Post είπε πως έχει ενθουσιαστεί με τις συζητήσεις που έχουν προκαλέσει τα έργα του, ωστόσο παραδέχτηκε πως «μπορεί να μην έχουν όλοι την ίδια άποψη» για την αξία του έργου.

Στην πραγματικότητα, κάποιοι χαρακτήρισαν το έργο του Πομερόι περίεργα εκνευριστικό. «Εκτός πραγματικότητας» έγραψε κάποιος. «Αφήστε ήσυχα τα ζευγάρια που δεν είναι πια μαζί», ανέφερε ένας ακόμη, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «είναι τόσο αναίσθητο και ασεβές να ξέρεις ότι ο Μπραντ μπόρεσε να κάνει παιδιά μετά το διαζύγιο. Η Τζένιφερ δεν έχει. Φήμες λένε ότι δεν μπορεί. Πόσο επώδυνο».

Δείτε περισσότερα «οικογενειακά πορτρέτα» του Τζέρεμι Πομερόι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ